Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

S bombom uletio u autopraonicu i tražio bivšeg šefa

bomba
Arhiva VL
19.10.2009.
u 15:02

Božo Č. (25) iz Dugopolja uletio je u subotu s bombom u autopraonicu Bravo na Poljičkoj cesti i tražio bivšeg šefa Darka T. (31).

SPLIT - Božo Č. (25) iz Dugopolja uletio je u subotu s bombom u autopraonicu Bravo na Poljičkoj cesti i tražio bivšeg šefa Darka T. (31). Nije ga zatekao na poslu pa je kazao djelatnicima da mu poruče da ga bomba i on čekaju.

Darko T. ne zna što je razljutilo Božu pa je banuo s bombom. Za njega je odradio jedan vikend, nije mu ostao dužan, a bilo je govora i o tome da Božo ostane raditi kod njega na neodređeno vrijeme. Darko T. je o događaju u subotu oko 16 sati obavijestio policiju, ali Božo očito nije imao strpljenja čekati da se vlasnik pojavi pa je otišao prije dolaska službenika.

Uhićen je u nedjelju ujutro, a pretragom njegova ford escorta pronađena je i bomba kojom je prijetio. Kako je policija utvrdila da se na fordu nalaze nepripadajuće registarske oznake, prijavila ga je i zbog krivotvorenja isprava. Otprije je prikupio tridesetak kaznenih prijava zbog krađa.

Ključne riječi
UFC

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije