Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje je gledala?

S autom na parkiralištu skoro ubila ženu, a onda je učinila nešto neshvatljivo

parkiralište
Foto: Screenshot
08.05.2020.
u 16:44

Vozačica je udarila ženu svojim automobilom, no umjesto da je stala i izašla odmah van, ona je krenula unazad

Da za mnoge nije vozačka dozvola uvjerili smo se puno puta, a dokazala je to još jednom vozačica iz Kine koja je na parkiralištu skoro ubila pješakinju.

Snimka je nastala prije dva dana rano ujutro, a na njoj se vidi kako se žena isparkirava u svom malenom automobilu s dva sjedala, no nije vidjela da iza nje prolazi pješakinja. Udarila ju je automobilom, žena je pala na tlo, vozačica je pogledala kroz prozor i ponovno krenula unazad nakon čega je nesretna pješakinja počela glasno vrištati.

Mlada vozačica tada je shvatila što je učinila pa je u panici izjurila iz automobila, a brzo su se okupili i očevici koji su čuli ženino zapomaganje.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar LisaJT88
LisaJT88
12:51 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

GE
gec51
09:10 09.05.2020.

Posao treba dovršiti kako treba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije