Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod Suhopolja

S 2,33 promila sletio s kolnika i završio na krovu na njivi

Policija
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
23.09.2019.
u 13:22

Uslijed neprilagođene brzine, osobinama i stanju ceste, te utjecaja alkohola, 25-godišnjak je izgubio kontrolu nad vozilom s kojim je preko putne bankine i zelene površine sletio na oranicu.

Podgrijan s 2,33 promila alkohola u krvi, 25-godišnjak je sletio automobilom s ceste, a vozilo je završilo na krovu na polju i samo pukim čudom - nije ozlijeđen. Nesreća se dogodila u nedjelju oko 23.30 sati na cesti između Suhopolja i Jugova Polja.

- Uslijed neprilagođene brzine, osobinama i stanju ceste, te utjecaja alkohola, 25-godišnjak je izgubio kontrolu nad vozilom s kojim je preko sjeverne putne bankine i zelene površine sletio na njivu-oranicu, sa sjeverne strane kolnika. Došlo je do udara prednjom stranom osobnog automobila u tlo te prevrtanja na krov. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a protiv vozača slijedi optužni prijedlog nadležnom sudu - izvijestila je PU virovitičko-podravska.

Pogledajte i video: Ernestinovo - Autobus sletio u kanal

Ključne riječi

Komentara 1

AE
Aedes2017
20:22 23.09.2019.

Taj je Dečakov iz ,, 127 ,, .. garant !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije