Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupi papir

Ryanair: Želite li da vam isprintamo kartu? Nema problema - 200 funti!

ryanair (1)
Reuters/Pixsell
22.08.2012.
u 10:40

Iz kompanije su poručili kako je ugovorom o kupnji karata točno precizirano što putnik mora donijeti sa sobom na aerodrom

Britanka Suzy McLeod ostala je u najmanju ruku iznenađena kada su joj na šalteru Ryanaira rekli da će za printanje "boardingpassa" za sebe i obitelj morati platiti 200 funti, piše Daily Mail.

- S obzirom na to da smo se vraćali s ljetovanja u Španjolskoj, nisam imala drugog izbora nego platiti, kazala je Suzy ogorčena što je obično printanje morala platiti 2000 kuna. Let nas je ukupno stajao toliko da smo mogli letjeti prvom klasom British Airwaysa, dodala je.

Iz kompanije su poručili kako je ugovorom o kupnji karata točno precizirano što putnik mora donijeti sa sobom na aerodrom te kako su jasno određene i cijene ako to nije napravljeno, no Suzy kaže kako su u španjolskom Alicanteu proveli 15 dana, a sa stranica kompanije nije moguće isprintati karte za razdoblje dulje od 14 dana.

 

Ključne riječi

Komentara 3

KA
kajinx
12:24 22.08.2012.

…da vam isprintamo kartu? Na kojem jeziku je: „isprintamo“? Znam da nije Hrvatski.

IR
irani
13:24 22.08.2012.

Ja izbjegavam i "Ryanair" i "Easyjet" jer izgleda kako je njihovo poslovanje zasnovano na namjerno postavljenim nelogicnostima koje uvijek rezultiraju placanjem nekog dodatnog iznosa, pa let nekom od standardnih kompanija na kraju ne kosta nista vise i ne moras brinuti kada i kako ce te prevariti i uhvatiti na neku glupost koja je namjerno nelogicno navedena negdje u stotinama stanica raznih "pravila".

Avatar DonLon
DonLon
18:35 22.08.2012.

Obje firme su lopovsko drustvo. Easyjet je kolegi pokusao naplatiti overweight kada je cetvoro ljudi eljelo chekirati jedan kofer od 27 kila, iako je to bilo daleko ispod maksimalne tezine po komadu prtljage, a cetvoro more imati 80 kila. Srecom provjerili su telefonom prije check in i ugrabili jednu praznu torbu iz auta. To je onda bilo prihvatljivo za Easyet !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije