Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška suverenista

Ruža Tomašić: Miroslav Škoro kompletan je čovjek, ima moju podršku

Ruža Tomašić
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
26.06.2019.
u 12:23

Miroslav Škoro političar je, glazbenik, poduzetnik, sve ono što čini jednog čovjeka kompletnim. Čovjek kojemu su temelji domoljublje, bogoljublje, čovjekoljublje, kaže Ruža Tomašić

Europarlamentarka Ruža Tomašić podržala je kandidaturu Miroslava Škore za predsjednika Hrvatske.

Kaže kako je ni teška viroza nije mogla spriječiti u tome da podrži Škoru.

– Viroza je viroza, znam da trebam mirovati, ali na ovaj način želim pridonijeti zajedno sa svojim kolegama suverenistima i dati podršku kandidatu za predsjednika Republike Hrvatske Miroslavu Škori. Miroslav Škoro političar je, glazbenik, poduzetnik, sve ono što čini jednog čovjeka kompletnim. Čovjek kojemu su temelji domoljublje, bogoljublje, čovjekoljublje, a meni kao eurozastupnici iznimno je drago da gospodin Miroslav Škoro želi Europu suverenih država članica – rekla je Tomašić i poručila:

– Imat ćemo predsjednika koji, kako je govorio naš predsjednik Tuđman, krojit će Hrvatsku po mjeri čovjeka i Hrvatsku kakvu je hrvatski narod zaslužio. Sve ono što gospodin Miroslav Škoro govori i što je rekao u svome obraćanju potpisujem, a poslije će biti mnogo više vremena za uključivanje u punu kampanju.

Komentara 57

Avatar rubinet
rubinet
12:44 26.06.2019.

Ružinom otvorenom potporom stvari su postale zanimljive. Kolinda je trebala lagano dobiti drugi mandat. Ovako će biti teško.

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
13:28 26.06.2019.

Kakva panika medju sendvicarima u podrumu sredisnjice!!!! To volim. Kad vam Barbie ispadne u prvom krugu, u drugom cete po naredjenju agitirati za Milanovica. Ali njega Dr Skoro brise u drugom krugu 60:40. Copy paste ovaj post pa se cujemo nakon drugog kruga

DU
Deleted user
13:05 26.06.2019.

Ako Ruža kaže da je to pravi čovjek za Hrvatsku mislim da ne treba dvojiti.Pa duboko se nadam da će Škoro biti predsjednik države , svega sam se nagledao , ništa me ne može iznenaditi pa bi volio i ovo vidjeti.PS jedino više od toga Pernara za predsjednika onda mojoj sreći ne bi bilo kraja i poručujem Pernaru I Milanoviću da koji put u razgovoru budu i za Hrvatsku spremni možda im rejting poraste.Ako Škoro postane predsjednik početi ću nakon 20-tak godina opet pratiti politiku a pogotovo predsjedničke aktivnosti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije