Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DESNICA

Ruža Tomašić i HČSP zajedno izlaze na parlamentarne izbore

ruža tomašić (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
22.07.2011.
u 14:48

HSP dr. Ante Starčević i HČSP očekuju da im se pridruže i ostale stranke slične političke orijentacije, ali ne žele suradnju s HSP-om

Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević, i Josip Miljak, predsjednik HČSP-a, potpisali su u Splitu sporazum o političkoj suradnji na parlamentarnim izborima. Naglasili su da time počinje ujedinjenje pravaške opcije i okupljanje desnice. Otvoreni su svim strankama sličnog političkog programa i svjetonazora, a već 1. rujna pridružit će im se i pokret HRAST. Međutim, s HSP-om neće surađivati jer smatraju da će nakon izbora nestati s političke scene, zbog negativnog naslijeđa i ponovnog angažmana Ante Đapića.

Komentara 46

OB
-obrisani-
15:01 22.07.2011.

kombinacija za..............0,00000000000001%...........

VE
velikazmija
15:21 22.07.2011.

ujedinite desnicu i li smo partijska država a ne republika hrvatska -- a rambu ovo tvoja kombinacija za nikolića --to nas ne zanima --

MA
macor
00:51 24.07.2011.

Kao u vestern filmovima. Umijesto konja ona uzjasila motor i vozi se Hrvatskom. Naravcno sa zastavom SDamerike. Jupi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije