Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZVAO BROJNE REAKCIJE

Ruskog ministra vanjskih poslova šokirali WC-i u Švedskoj: To je jednostavno nehumano

Russian Foreign Minister Sergei Lavrov at Russian Embassy in Addis Ababa
Foto: TIKSA NEGERI/REUTERS
1/3
07.12.2022.
u 23:11

Govoreći na jednoj tribni u srijedu o iskustvima iz zapadnih zemalja Sergej Lavrov prisjetio se onoga što je prošle godine doživio u Švedskoj

Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov zabavlja korisnike društvenih mreža nakon što je objavljena njegova izjava o zahodima u Švedskoj koji su ga ostavili bez teksta. Govoreći na jednoj tribni u srijedu o iskustvima iz zapadnih zemalja prisjetio se onoga što je prošle godine doživio u Švedskoj.

- Ono što sam doživio lani u Švedskoj, tijekom sastanka OECD-a... Oprostite na detaljima, ali kad sam pitao gdje je zahod, pokazali su mi na vrata na kojima je pisalo WC. Pitao sam je li to ženski ili muški toalet, a oni su mi odgovorili - nama je sve to zajedničko. Nisam mogao vjerovati, ali baš tako je bilo. Ma nemate pojma koliko je to nehumano, zajednički zahodi, jednostavno nehumano - kazao je Lavrov. 

 

Video Lavrova objavila je ukrajinska agencija Nexta, a njegova izjava izazvala je lavinu komentara. Mnogi su sarkastično komentirali kako je to što je Lavrov doživio u Švedskoj zbilja nehumano i puno strašnije od ubijanja nedužnih civila u Ukrajini'. 

VIDEO Vučić čestita Hrvatima nad pobjedi nad Japanom

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar krcedolac
krcedolac
10:44 08.12.2022.

Brinu ga klozeti a ne stotine tisuća pobijenih na obje strane...

RO
romobil
09:27 08.12.2022.

Kakve klozete mu ima vojska koja živi u rupama na terenu? Mogu samo sanjati švedske kao i pola Rusije

Avatar kenshi
kenshi
13:48 08.12.2022.

Lavrov je konačno rekao nešto pametno nakon toliko godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije