Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekstremna mjera

Ruskinja promijenila spol da izbjegne dugove! No, ipak ih mora platiti

operacija
Foto: Boris Ščitar
27.01.2014.
u 15:00

Muškarac je nakon promjene spola dobio novu putovnicu s novim podacima, koju je koristio da bi dobio nove kredite.

Prezadužena Ruskinja promijenila je spol da bi izbjegla plaćanje dugova, no nije znala kako joj ni to neće pomoći da se riješi obveze, piše France24. Rapsi News piše da je žena operacijom promijenila spol i postala muškarac.

– Dužnik je promijenio spol da bi pobjegao od obveza – napisao je u priopćenju odjel za odnose s javnošću službe za provedbu ovrha u regiji Astrahan. Tridesetosmogodišnja Natalija, kojoj prezime nije objavljeno, nakupila je oko 21 tisuću kuna duga te operacijom promijenila spol i postala Adrijan.

"Ta žena više ne postoji"

– Istragom smo doznali da ta žena više ne postoji, ali sada postoji muškarac – rekla je Jevgenia Zarinsh. Muškarac je nakon promjene spola dobio novu putovnicu s novim podacima, koju je koristio da bi dobio nove kredite.

No čak ni tako drastična mjera Adrijanu nije pomogla u bijegu od dugova koje je napravio kao žena. – Svejedno će ih morati platiti. Ako je dužnik mislio da će se na taj način izvući, gadno se prevario  – kazala je Zarinsh. Adrijan je još uvijek u bijegu, a sada ga traže i zbog neplaćenog poreza.  

>>'Promjena spola čini mi se kao san iz kojeg se nikako ne budim'

>>Gotovo 200 Hrvata zarobljeno: Promjena spola i bez operacije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije