Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasno slijetanje
Povratak na članak

Ruski zrakoplovi na meti ručnih lasera koji ih "gađaju" s tla

Od početka ove godine već se dogodilo 56 takvih "napada", a donesen je i prijedlog zakona kojim se za "napadače" preporučuje kazna od 10 godina zatvora

Komentari 6

Avatar DonLon
DonLon
08:48 06.07.2011.

Nazalost, ovo zaslijepljivanje pilota prilikom slijetanja se dogadja i drugdje. . Jedan od londonskih aerodroma, Gatwick, je narocito pogodjen. Kako se laseri mogu kupiti vec za vrlo sitan novac, budale se zabavljaju \"gadjanjem\" aviona. . Vjerojatno misle kako se radi o zgodnoj igri!

VL
OB
-obrisani-
10:14 06.07.2011.

10 godina je malo...

VL
TY
tyrlitava
15:47 06.07.2011.

ne samo da moze zaslijepiti nego i trajno ostetiti vid, ove lampe su vojni produkt koji je pusten u slobodnu prodaju a sluzi za vojne potrebe signalizacije i navodjenja. nazalost dostupno je sad vec na svim svjetskim trzistima po jako niskim cijenama, http://www.lasergenetics.com/ , cilj je doci do love briga njih za posledice, svjetla ovih lampi zavisno o jacini su vidljiva sa vise desetina kilometara zavisno o vremenskim prilikama

VL
OB
-obrisani-
17:45 06.07.2011.

pa ovo je smesno sta rade novinari i redakcija VL ova slika je preuzeta sa teme \"Prvi put iz žive stanice proizveli lasersko svjetlo\" rubrike Znanost . A ko zna odakle ona preuzeta . VL sve vise potseca na Politikinin zabavnik. . Redakcijio i novinari VL svakim danom ste sve gori i gori. Zaba vam ona anketa od pre mesec dana ovo je za -5 do kraja godine

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:27 08.07.2011.

kazniti sa najmanje 10 godina zatvora. ako je klinac u pitanju, odgojni dom, i poslije toga na odsluženje. godine ne smiju biti razlog za oprost! ajm ose igrati s njima, ako je njima to igra. znaju oni za opasnosti, nek osjete i posljedice!

VL
OB
-obrisani-
17:26 08.07.2011.

Zar ovo nije pokusaj ubojstva svih putnika. Za pokusaj jedne osobe dobije se 10 godina a za pokusaj 200 -300 putnika trebalo bih se ti smanjit barem na godinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.