Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksandar Saša Kaganski

Ruski znanstvenik koji je radio na cjepivu pronađen mrtav: 'Okolnosti su vrlo čudne'

Foto: Pixabay
1/2
23.12.2020.
u 08:51

Ruska policija istražuje znanstvenikovu smrt te su priveli 45-godišnjaka kao glavnog osumnjičenog.

Poznati ruski znanstvenik Aleksandar Saša Kaganski pronađen je mrtav u ruskom Sankt Peterburgu. Kaganski je inače radio na cjepivu protiv korone, a policija je priopćila da je pao s četrnaestog kata te da je pronađen mrtav u donjem rublju.

Na tijelu je imao ubodne rane, prenose ruski mediji. Kaganski je na Sveučilištu u Edinburghu radio 13 godina, do 2017. godine. Potom je bio Direktor Centra za genomsku i regenerativnu medicinu pri Federalnom sveučilištu u Vladivostoku, nastavljajući suradnju sa škotskom obrazovnom ustanovom.

Svjetski mediji prenose kako je znanstvenik stradao “u vrlo čudnim okolnostima”. Ruska policija istražuje znanstvenikovu smrt te su priveli 45-godišnjaka kao glavnog osumnjičenog.

 

Komentara 17

MR
mrkvax
10:05 23.12.2020.

Rusija Kina Srbija...

Avatar Čepiga.
Čepiga.
11:59 23.12.2020.

Šta kažu na TV Moskva?

MK
mksdk
10:32 23.12.2020.

Još jedan koji se poskliznuo i pao kroz prozor? Mislim stvarno, kakve to podove ugrađuju u ruskim zgradama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije