Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ruski veleposlanik: Ulaskom u NATO Srbija priznaje nezavisnost Kosova

kosovo
Pixsell
04.02.2010.
u 21:01

Dodao je da na odnos Rusije s ostalim državama utječe i to da li su one članice ovog vojnog saveza.

BEOGRAD - Ruski veleposlanik u Srbiji Aleksandar Konuzin izjavio je za portal časopisa "Ekonomist" da bi Srbija pristupanjem NATO-u priznala nezavisnost Kosova, jer ta vojna organizacija Kosovo ne smatra dijelom Srbije i podržao je prijedlog da se o pristupanju NATO-u referendumom izjasne građani Srbije. Dodao je da na odnos Rusije s ostalim državama utječe i to da li su one članice ovog vojnog saveza.

- NATO je 1999. bombardirao čitavu zemlju i svaka obitelj ima svoje mišljenje o tome kakav odnos treba imati prema ovoj organizaciji. Ova organizacija smatra da je situacija na Kosovu već stabilna i smanjuje nazočnost KFOR-a, a postojanje ovih snaga nije u skladu sa Rezolucijom 1244.

Naivni ljudi vjeruju NATO-u - rekao je veleposlanik Konuzin i dodao da se slaže s predjednicom Skupštine Slavicom Đukić-Dejanović i patrijarhom Irinejom koji su se založili da se građani izjasne o ulasku Srbije u NATO.

Komentara 229

NE
neni
23:17 04.02.2010.

Bascelice,, nas nitko nije ni morao pitati jer se rat vodio kod nas,, nikakav general nije morao nikoga animirati za samoobranu..kužiš ..nismo mi ratovali u Srbiji.. I dok to ne shvatite da se ne radi o onom \"ko nas bre zavadi\" ,..nego o osvajačkom ratu prolupanih vaših vođa nema normalne komunikacije..hebiga

OB
-obrisani-
01:28 05.02.2010.

cosic

OB
-obrisani-
22:00 04.02.2010.

Da je čoviku biti ka rašpa. Da ništa ne ćuti ka ni zvir ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije