Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETI ODNOSI

Oštra poruka Britancima: Ne igrajte se s vatrom, bit će vam žao

Vasilij Nebenzia
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
05.04.2018.
u 22:09

Dodao je kako su i Sjedinjene Američke Države te Velika Britanija razvile nervni otrov.

Ruski veleposlanik Vasilij Nebenzija upozorio je Veliku Britaniju na Vijeću sigurnosti Ujedinjenih naroda zbog optužbi vezanih uz trovanje špijuna Sergeja Skripala i njegove kćeri Julije.

- Rekli smo našim britanskim kolegama da će im biti žao ako će se igrati s vatrom - kazao je Nebenzija, javlja Reuters.

Rekao je i kako novičok nije zaštićen autorskim pravima od strane Rusije 'unatoč očiglednom ruskom imenu'. Dodao je kako su i Sjedinjene Američke Države te Velika Britanija razvile nervni otrov.

Komentara 131

NA
narod1
22:33 05.04.2018.

Ne kužim te blesaste Britance. Koji je njima, njihovo vrijeme je prošlo a još bi se igrali sa velikima. Uopće mi nije krivo kada ih Rusi provociraju leteći kraj njihovih granica. Od Britona smo gori samo mi koji se lažljivcima uvlačimo u š*pak

LU
Lujo123
22:36 05.04.2018.

bravo rusi!

DU
Deleted user
22:40 05.04.2018.

Lord Carrington? Mogu se kladiti da stari pedofil ima neki hrvatski velered ili slicnu zdariju dobivenu od domacih juda/politicara bez kicme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije