Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igračice u šoku

Ruski izbornik objesio se zbog neuzvraćene ljubavi odbojkašice

'979389 26.10.2011 Главный тренер женской сборной по волейболу Сергей Овчинников руководит тренировкой команды. Александр Вильф/РИА Новости'
Foto: 'Александр Вильф'
1/3
30.08.2012.
u 10:00


Sve odbojkašice bile su u velikom šoku, a jedna u malo većem, rekao nam je izvor

Na adresu Hrvatskog odbojkaškog saveza stigla je kratka i neočekivana vijest iz Ruskog odbojkaškog saveza. U poruci je pisalo:

"U noći od utorka na srijedu u sobi porečkog hotela Dijamant, na četvrtom katu, gdje se s klubom nalazio na pripremama, objesio se Sergej Ovčinikov (43)." Riječ je o izborniku ruskih odbojkašica koje su nedavno na Olimpijskim igrama u Londonu izgubile u četvrtfinalu od Brazila (2:3) i treneru odbojkašica Dinama iz Moskve. Iz dobro obaviještenih izvora, razlog samoubojstvu nije taj nesretni poraz u četvrtfinalu, već neuzvraćena ljubav.  

– Sve igračice Dinama bile su u velikom šoku, a jedna u malo većem šoku – rekao nam je naš izvor, no u ruskom klubu ne znaju ili ne žele otkriti u koju je to igračicu bio nesretno zaljubljen Sergej.

Imao velike ambicije

Je li to netko od reprezentativki (Perepelkina, Matijenko, Merkulova, Gončareva ili Krjučkova) ili netko od domaćih igračica (Krivec, Morozova, Markova, Akupova), može se samo nagađati. 

– Ne znamo pojedinosti –  bio je kratak Aleksander Jeremenko, predsjednik Ruskog odbojkaškog saveza.

Šturi su bili i u istarskoj policiji.  

– Dobili smo dojavu iz hotela Dijamant o smrti stranog gosta – rekao je Valter Opašić iz istarske policije. Hotelsko osoblje također je bilo bez komentara, što je i razumljivo jer nisu imali pojma zbog čega si je Sergej oduzeo život. Nesretni Sergej preuzeo je izborničku funkciju u listopadu prošle godine. Dinamo iz Moskve imao je ove sezone velikih ambicija u Ligi prvakinja dovođenjem ovog mladog stručnjaka za trenera. Jedna od dvije strankinje (druga je Ukrajinka) koje ove sezone igraju za moskovski klub i bivša je hrvatska reprezentativka Nataša Osmokrović.  

– Zbog svojih obveza klubu sam se priključila tek prošli vikend. Ništa nije naslućivalo ovakvu tragediju. Sergej je uvijek bio miran, tih, povučen čovjek. Mi igračice tek smo na doručku bile obaviještene o velikoj tragediji. Bile smo u šoku. Tko bi to očekivao? – rekla je Nataša.

Osmokrović u šoku 

Dinamo iz Moskve trebao je odigrati prijateljsku utakmicu sa ženskom reprezentacijom Hrvatske koja se nalazi na pripremama u Mariboru.  

– Ta se utakmica sada sigurno neće odigrati. Još nam nisu rekli koliko ćemo se dugo zadržati u Poreču i kada se vraćamo u Rusiju. I dalje ne vjerujem što se dogodilo – rekla je prilično uzrujana Nataša.

Ima li smisla pitati hoće te li se vratiti igranju u hrvatsku reprezentaciju?  

– Nema. Još sam davno prije odlučila da više neću igrati – rekla je Nataša.

Komentara 15

IS
istima
10:26 30.08.2012.

razumit ga...... odbojkašice opako dobro izgledaju.....

SQ
squalus
10:26 30.08.2012.

Ruske odbojkašice se pripremaju u Poreču, a naše reprezentativke u Mariboru? Eto koliko mi cijenimo našu zemlju.

SO
Somelier
10:21 30.08.2012.

Šta su svi navalili u Hrvatsku. Za eutanaziju nek idu u Švicarsku i Holandiju. Ah šta čekaju naši političari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije