Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otrov u šalici čaja
Povratak na članak

Ruske vlasti odbijaju optužbe: Zapad je imao interesa otrovati Navaljnog

A ni njemački liječnici nisu još utvrdili o kojoj je točno supstanciji riječ, odnosno trebaju obaviti niz testova da bi dobili točnu informaciju čime je Navaljni otrovan

Komentari 9

SO
Sotona
14:52 27.08.2020.

Ruske vlasti odbijaju optužbe: Zapad je imao interesa otrovati Navaljnog; Tko me je čitao prije 3 dana do toga sam i sm zaključka došao . zna se stari jeftini učinkoviti trik da Putina mogu da optužuju sami znaju da nemoguemogu dokazati i da nije on ali raja na zapadu ima drugi mentalani sklop i tako je jeftino r++programirana .Što se tiće P Putina koji ga prate i znaju od njih to da je od strane Rusije trovan vjeruje možda 1-2 % i na zapadu .....

VL
P2
penelopea..23
14:53 27.08.2020.

Svi ovi sto bjeze u Njemacku kada im se nesto desi, to su sve njemacki placenici i spijuni. Sto imas bjezati u Njemacku jebote, pored svoje ogromne zemlje, i milijun lijecnika u svojoj zemlji. Pa ako nemas povjerenja u liejcnike u svojoj zemlji, kako ces im biti Predsjednik kada dodjes na Vlast ako sumnjas da ce te oni ubiti, a ne lijeciti? Pa to automastki znaci da ti znas da oni nemaju u tebe povjerenja i da te smatraju domacim izdajnikom, zato i bjezis u nacistiju kod svojih gazda koji su te instalirali da rusis drzavu narodu.

VL
AF
afer
15:53 27.08.2020.

Ma niti ne sumnjam. U Sibiru u svakom selu NATO ima svoju podružnicu i tajne agente. LOL

VL
AA
aabbcc
11:37 28.08.2020.

Njemacki doktori su ga pregledali i preuzeli u Rusiji bez dijagnoze trovanja sposobnog za putovanje... a ko ga sad otrova?

VL
Avatar TheJack
TheJack
15:42 27.08.2020.

Ucinkovitos kemije, ili ucinkovitost 9 mm, pitanje je?

VL
Avatar Gordon
Gordon
22:11 27.08.2020.

Laze zapad, ali i istok, ostaje da promatramo kao u stadionu

VL
Avatar Foton
Foton
14:54 27.08.2020.

Cijepivo neispitano, caj otrovan, opasna zemlja. Nadam se da nam je Miroslav ziv i zdrav, ne cijepi se i ne pij caj.

VL
NE
Nepokolebljiv
15:24 27.08.2020.

Ukratko ruska mafija s Putinom na celu sada okrece pilu naopako pa ce ispasti oni ustrijeljeni s leda sami pucali u sebe, ortovani super egzoticnim agensima koji se proizvode jedino u reaktoru na Uralu nikada bili tamo ali si zasladili time caj, pa sada u caj stavili bojne otrove za koje se nije znalo da itko u svijetu ima pa niti Rusija do nedavno. Prekomplicirano i za obicne likvidatore ali ne i za superspijune koji imaju pristup vojnim institutima Putina!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.