Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenađuje, oduševljava...

Ruska pjevačica napisala pjesmu predsjednici Grabar-Kitarović

zaharova
Screenshot/You Tube
15.11.2018.
u 08:11

Također se u spotu izmjenjuju fotografije predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji

Jedna od obožavateljica naše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović je čini se i ruska pjevačica Alina Zaharova. Naime, Zaharova je napisala pjesmu posvećenu upravo Grabar-Kitarović, piše Russia Beyond. Pjesma je objavljena na YouTube profilu koji nosi ime Aline Zaharove.

"Ah Kolinda, iznenađuje, oduševljava, ah Kolinda, dane pretvara u blagdane", stihovi su pjesme.

Zaharova je u spotu okružena ljudima koji nose razne maske. Također se u spotu izmjenjuju fotografije predsjednice Kolinde Grabar - Kitarović. Spot je i titlovan na hrvatski i to uz pomoć Google prevoditelja.

 

Komentara 13

Avatar Manolique
Manolique
08:54 15.11.2018.

Ja tjebe ljublju, i glavni i pomoćni sudiju, mi na futbolj najjači, ja ljublju francuski igrači

Avatar heyhay
heyhay
09:01 15.11.2018.

srbijanci na aparatima

CI
cinbenik
09:15 15.11.2018.

Ovo je sprdanja ,sa imamo presjednicu podjela i raseljavanja Hratica i Hrvata,a tako i sa nacijom,...Gdje god ode samo nas sramoti i ismijava...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije