Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kroz eksplozije

Ruskinja mirno prošetala bojnim poljem: 'Bilo je prekrasno'

Viktoria Kolesnikova
Foto: Screenshot
1/5
31.10.2017.
u 17:48

Eksplozije joj nisu nanijele ozljede, jedini trag bile su joj tamne mrlje na licu

Ruska kaskaderka Viktoria Kolesnikova učinila je nešto što se mnogi ne bi usudili - prošetala je simulacijom bojnog polja dok su oko nje odjekivale eksplozije.

Naravno, nije išla nezaštićena - nosila je oklop ruske tvrtke CNIITočMaš (Centralni znanstveno-istraživački za precizni inženjering), o čijoj je promotivnoj kampanji ovdje bila riječ.

Kolesnikova je mirno prošetala bojnim poljem, a eksplozije joj očito nisu nanijele ozljede jer je nakon obavljenog posla bila nasmiješena od uha do uha. Jedini trag bile su joj tamne mrlje na licu.

- To je nevjerojatan događaj. Prekrasno je i stvarno "wow" - komentirala je profesionalna kaskaderka, prenosi RT.

Sergej Kitov, šef razvojnog tima u CNIITočMašu, rekao je da Kolesnikovu nije trebalo puno nagovarati.

- Znate, naše cure su borkinje i spremne su se suočiti s bilo kojom opasnošću - komentirao je.

Kitov je rekao da je zaštitno odijelo zahvaljujući materijalu i dizajnu otporno na metke i gelere, ali da još uvijek rade na mogućnostima retardacije vatre kako bi osoba koja ga nosi mogla izdržati 30 sekundi neprekidne izloženosti vatri, za razliku od trenutačnih 15. Tvrtka očekuje da će gotovi proizvod biti spreman za natječaj 2020. godine.

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:57 31.10.2017.

kak joj se ruke tresu!😂😂😂😂😂

DU
Deleted user
18:58 31.10.2017.

Lako za bojno polje. Nek se ona proseta Zagrebom ako ima muda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije