2 8°C
 • Tihi:

  Pa zar nije običaj -praksa na zapadu odvno da se internet od strane držve policije totalno kontrolira i špijunira / Naravno oni fini iz humanih pobuda / Zbog pedofila zbog špijunaže zbog terorista i zbog industriske špionaže te zbog nacista, ... prikaži još!cista, komunista i fašista !!! Praktički to je tu """"normal""" a gle Putina i on se sjetio da zbrani agente provokatore i neprijatelje one koji mu šteteu rade putem interneta širenjem propagande i laži i još toga uništavnja putem programa i napada na firme i industriju ....

 • Avatar nekakav
  nekakav:

  a kad je amer tražio uvid u tel razgovore, pozive, fejs objave, prihvatili ste pravo države da ima nadzor nad tim podacima, kako bi mogla predvidjeti i spriječiti opasne radnje... kad to rus radi, potpuno isto, onda je to 'zaštita ... prikaži još! režima'. kako to da amerikanac nikad nije 'režim'? kako to da amerika kontrolira tih 13 glavnih servera kroz koji teče cijeli internet promet, i to nije problem za druge države? ako rus ima rezerve prema takvom stanju, a imaju ga i drugi, zašto bi to 'nama' bilo sumnjivo, ali nam nije problem kad to sve kontrolira amerikanac? dal znate da za tu svjetsku mrežu amerikanac izdaje dozvole, određuje adrese.... i dalje vam nije jasno tko kontrolira web promet u indiji, njemačkoj... hoću internet generacija je trebala nešto naučiti. ali što sad kad je njihov krajnji domet podijeliti youtube uradak i napisati neki uvredljiv post na fejsu?!

 • Avatar EU MOJCA
  EU MOJCA:

  Kad bi Hrvatska imala svoj neovisni internet kako Putko predlaže @Orlando ne bi imao vjesti iz komšiluka već bi samo saznao ono što mu u HR plasiraju. Kako bi to bilo divno je li Orli, zarobljen u granicama države koju ne voliš ?

Još iz rubrike Vijesti

Vladimir Putin
3
ZNAČAJAN UDARAC?

Neočekivana odluka: Putin povukao Rusiju iz jednog od protokola Ženevske konvencije

TRAŽE SE ODGOVORI

VIDEO Objavljena simulacija posljednje plovidbe potonulog Bourbon Rhodea

2
Zlatko Komadina
ZLATKO KOMADINA

'HDZ prihvatio sve SDP-ove prijedloge oko plaća'

2