Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srušili zrakoplov
Povratak na članak

Rusi se obrušili na SAD i optužili ga za suradnju s teroristima

Nakon ruske prijetnje australska vlada najavila je suspendiranje zračnih udara na položaje ISIL-a u Siriji.

Komentari 26

RO
rotšild
22:59 20.06.2017.

Amerika, a amerikom vladaju cionisti planiraju stvoriti veliki Izrael, zbog toga sva ta krv i razaranje. Cionisti su prijetnja čovječanstvu.

VL
Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
22:51 20.06.2017.

Sto je Australci?vuna ha??Sad ce Vlado da se igra s vama..

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
01:30 21.06.2017.

Prenjeli ste krivu vijest. Rusi uopce nisu rekli da ce srusiti zrakoplove Zapadno od rijeke Euphrates vec je rekla da ce pratit zrakoplove sto radarom sto fizicki kao potencionalne mete u slucaju opasnosti.

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:58 21.06.2017.

Pa "normalno" da ce pomagati svoju tvorevinu koja gubi na svim poljima. To im jedino sto je preostalo, sada se tvorci moraju direktno ukljuciti u rat jer nisu uspjeli preko svojih teroristickih posrednika. Petrodolar se bori za prezivljenje tako da je to i bilo za ocekivati. Do sada su to radili posredno preko Izraela, Katara, Saudijske Arabije, UAE, Kuvajta, Jordana I Turske ali je vrag odnio salu sada se gazda mora sam direktno ukljuciti u pokusaj spasavanja onog sto se eventualno da spasiti od svoje teroristicke mreze.

VL
Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
23:31 20.06.2017.

Kad ljudima zavlada sotona, strava. Zao mi je jadbog naroda

VL
Avatar alien79
alien79
23:33 20.06.2017.

Objektivnosti radi taj suhoj 22 je stara krama u rangu miga 21

VL
MX
Mister X
23:23 20.06.2017.

Rusi se """obrušili na SAD""" i optužili ga za suradnju s teroristima... Ja bih slučaj opisao to malo drugačije malo realnije iskrenije -poštenije... Ruse je razljutilo to što oni i drugi pametni pošteni pre dobro znaju znaju tko je teroristarista tamo ... Naravno razlikuje velike srednje prave i male teroriste i one koje ne zovemo tim imenom.. Nadlaje znaju i da veliki prebogati jaki podržavaju i produciraju naoružava i zašto su im potrebni.. Da bi konačno se zaratilo pravo muški na nuklearni pogon jer ovo je sve igrarija i obično provociranje izazivanje slabijeg protivnika da se testira koliko mogu dugo i jako da pravim magarčinu od njega . Sa time da bi se onda eto vidite da nas je napao napada imamo pravo da se branimo .... A zašto da se ne branimo kad je koalicija sila skupa sa nama . Dobro koalicija če dobro popušiti ali ćemo Rusa srediti ... Na vrijeme dok se nisu ojačali i sa Kinezima stvorili nepobjedivu svjetsku nuklearnu silu.. Gledajte mala zaostala S. Koreja je problem za slabi slobodni "svijet" A ovaj scenarij Putin i neka naoruža Kinu. Taj film ne smijemo demokratski gledati ! Ja se šalim ili ima tu debele istine !?Na osnovu promatranja događaja..

VL
DU
Deleted user
08:13 22.06.2017.

Pa zar nije tako, primjera je puno za podrsku usa isisu, to su amerima djeca koje su oni stvorili.

VL
DU
Deleted user
04:50 21.06.2017.

Rat b rat e na rat e

VL
NI
nikolaknn
23:18 20.06.2017.

Volio bi da zarate Rus Nato,malo da se rokaju nuklearkama,ovo do sad nista,bas me zanima da li ce ratovati Portugalci,Spanci,Talijani

VL
Avatar Cinco
Cinco
23:24 20.06.2017.

Evo ga opet. Su 22 nije bombardirao ISIL, nego Kurde. Pilot je živ i u Kurdskoj je bolnici u gradu Tabqa. Ima slomljenu nogu i oporavlja se. Problem je u tome da Assad ne može podnijeti da Kurdi oslobađaju Raqqu. Da Kurdi će uskoro moći govoriti svojim indoevropskim jezikom i arapski fašisti im to više ne mogu uskratiti. Biji Kurdistan!

VL
CR
CroCodile
00:02 21.06.2017.

"Nakon što su SAD prije dva dana srušile sirijski borbeni zrakoplov Suhoy 22 koji je bombardirao položaje terorističke organizacije Islamske države" ... kao: sada je autor (Hassan) toliko pametan i sa satelitskom moći nadgleda dogadjanja iznad Sirije , te potvrdjujee ruske laži .. neka nam autor (Hassan) pročešlja povjest i pokaže kome je Rusija ostavila ikakav dobitak , čak i svojem narodu ?! Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/rusija-sad-teroristi-isil-sirija-srusen-zrakoplov-1177801 - m.vecernji.hr

VL
KA
Kantarusa
07:44 21.06.2017.

Samo se budale pale na Rusiju ubilisu na hiljade nevini rastturili mnoge domove fuj gadimse na ove tekstove

VL
HI
highlander.ikea
23:22 20.06.2017.

Dosadan mi vise ovaj putin, "udbas" koji se plasi i glumi velicinu jer se nakrao...prisvojio silu i moc. al rusi trebaju cara, insace pocnu drkhati do pola i ostaju nezadovolji, moguce da postoji jedna barijera u dozivljanju zadovoljstine iako nije znastveno dokazano.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.