Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIKOVAO GA PUTIN

Ruski pilot opisao 'bliski susret' s američkim borbenim avionom: 'Bio sam mu na repu...'

SU-35
Foto: http://eng.mil.ru
1/5
28.12.2017.
u 16:47

- Kada bi susretali naše partnere iz Zapadne koalicije u zraku, mi smo im uvijek uspjeli završiti "na repu", kako mi piloti kažemo - rekao je Makolin.

Iskusnom ruskom vojnom pilotu Maksimu Makolinu danas je ruski predsjednik Vladimir Putin uručio državnu nagradu nakon čega se ruski "as" pohvalio da su on i njegovi sunarodnjaci bolji od američkih pilota koje su susretali na nebu iznad Sirije, piše ruski RT.

 

- Kada bi susretali naše partnere iz Zapadne koalicije u zraku, mi smo im uvijek uspjeli završiti "na repu", kako mi piloti kažemo - rekao je Makolin. 

SU-35
1/5

Idealna pozicija za obaranje neprijatelja

Najjednostavnije objašnjeno, to je situacija u kojoj je prednji dio "napadačkog" borbenog aviona usmjeren prema stražnjem dijelu "suparnikova" zrakoplova, a to je idealna pozicija za obaranje neprijatelja

Makolin je samo jedan od 14,000 ruskih vojnika koji su dobili državna odlikovanja zbog svoje hrabrosti i iskazanog profesionalizma tijekom dvogodišnje kampanje u Siriji. 

SU-35
1/10

- Za ovo odlikovanje trebalo je odraditi mnogo teških zadataka tijekom misije u Siriji - rekao je Makolin te se s divljenjem prisjetio onih vojnika koji su poginuli u toj misiji.  

Komentara 170

Avatar imotska115
imotska115
17:20 28.12.2017.

Ovo je samo jedna strana ne istine nismo čuli drugu stranu kako je to u stvari i bilo.

DU
Deleted user
18:48 28.12.2017.

Ovo je nebitna stvar. Najbitnija je istina da su Rusi uspjeli obranit da još jedna arapska zemlja ne prođe kao one koje su USA zionisti uništili: Libiju, Irak i Afganistan, pokrenuli migrante, izbjeglice, i teroriste, koji će čitavoj €uropi brzo doći glave.

DU
Deleted user
17:10 28.12.2017.

Večernji obožava Rusi. Otkad imaju vlasnici radikalce na vlasti Rusi im odgovaraju. možda žele biti opet neutralna zemlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije