Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PLINOVOD
Povratak na članak

Rusija počela slati plin Turskim tokom Europi

Rusija gradi Turski tok i radi na udvostručenju kapaciteta plinovoda Sjeverni tok kojim plin šalje preko Baltičkog mora u Njemačku u sklopu planova da zaobiđe Ukrajinu.

Komentari 5

MI
miroslav929
21:33 05.01.2020.

Rusija se rapidno razvija.Sankcije su pomogle tome razvoju.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
16:46 05.01.2020.

Eto tako to rade Rusi ! Otvorise SILU SBIRA za Kinu dug 8500km. Pa otvorise dionicu tj vlakovi koji sad prelaze preko KRIMSKOG mosta.Pa prije tri nedilje novi AUTO PUT MOSKVA ST PETERZBURG dug skoro700km. Da nepisem prije o olimpijskim igrama u Sociju posa 55milijardi eura. Ili dvanest velebni stadiona i desetine sportski dvorana. A brzo ce biti gotov i SJEVERNI TOK za NJemacku.Pa najvecu djecju bolnicu na svjetu tu u Moskvi..Rusija radi i gradi ali ce napunit kasu. A nisu ni poceli kako ce eno i nesretni Ukrainci potpisase sa RUS dotok plina jer nema se kud i namaju za kave.A svece od Amera kupovat ali treba platit 40% skuplji plin. Samo trala lala.A hoce INDIJA dvi KOREJE i JAPAN graditi plinovod sa Rusima lova do krova.

VL
Avatar zlatan21
zlatan21
01:01 06.01.2020.

Mogu misliti kako je sad ciomafiji koja gleda da milijuni Eura putuju svaki mjesec u Rusiju. Bravo Putin.

VL
Avatar zlatan21
zlatan21
01:01 06.01.2020.

Mogu misliti kako je sad ciomafiji koja gleda da milijuni Eura putuju svaki mjesec u Rusiju. Bravo Putin.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.