Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISU IMALI ŠANSE

Rusija u napadu na Islamsku državu upotrijebila 'Oca svih bombi'?

Sirija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
09.09.2017.
u 18:39

'Otac svih bombi', kako se oružje naziva, rijetko je fotografiran ili videodokumentiran

Rusija je upotrijebila najveću ne-nuklearno oružje na borcima ISIL-a, kraj sirijskog grada, tvrde brojna neslužbena izvješća.

Aktivisti na Twitteru tvrde kako su svjedočili detonaciji, ali službene potvrde nema. Dogodilo se to istog dana na koji je Rusija objavila kako je ubila nekolicinu čelnih ljudi Islamske države, piše Daily Mail

Među ubijenima se našao i 'ministar rata' Gulmurod Khalimov, koji je trenirao u američkoj vojsci, a glava mu je ucijenjena na 3 milijuna dolara, i visok časnik ISIL-a Abu-Muhammad al-Shimali.

'Otac svih bombi', kako se oružje naziva, rijetko je fotografiran ili videodokumentiran, a nakon što je prvi put testiran 2007. Rusija je njegovu razornu moć usporedila s onom nuklearnog oružja. 

Ključne riječi

Komentara 37

RO
roksi1968
19:04 09.09.2017.

Neka su bacili ,nikakva steta nije,moze biti samo korisno.Svaki mrtav islamist je jedan potencijalni terorist manje.Da hoce bacati po tom kalifatu svaki dan jos barem po desetak takvih bombi.

Avatar sidhara
sidhara
19:14 09.09.2017.

Pa to je pravi potez. Treba im neutralizirati vodje, a ovi ostali su izgubljeni bez njih. Oni ne znaju tko im glavu nosi, da znaju ne bi ni bilu tu. Sve im vodje treba pohvatati i ove po nasim prostorima sto jaucu i truju mlade ljude islamskim fanatizmom.

DU
Deleted user
19:50 09.09.2017.

Udri Putine te zlikovce štakorske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije