Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ulaganja

Rusija ima novu vojnu igračku, protivnički brodovi neće imati šanse

KH-35U
Foto: Screenshot/YouTube
27.09.2018.
u 12:13

Primjer je ruskog ulaganja u vojsku, obranu i samo oružje, a razvijena je od ruske tvrtke Tactical Missiles dok je u vojsku ušla 2015. godine

Rusko ministarstvo obrane objavilo je u ponedjeljak videosnimku testa aviona Su-34 koji je ispalio protubrodsku raketu KH-35U na jedno plovilo u moru. 

O preciznosti njihova naoružanja govori izjava ministarstva obrane nakon testa.

"Izvršeno je ukupno osam lansiranja. Svi projektili uspješno su pogodili ciljeve."

"Ova raketa ima domet oko 250 kilometara, a ruski izvori navode da bi mogla probiti svaku obranu", javlja portal Defence blog.

Primjer je ruskog ulaganja u vojsku, obranu i samo oružje, a razvijena je od ruske tvrtke Tactical Missiles, dok je u vojsku ušla 2015. godine, a ovo je najmodernija verzija. 

Reakcija ruskog predsjednika Vladimira Putina na test još nije objavljena. 

Pogledajte i video: Oružja koja se proizvode u Hrvatskoj

Ključne riječi

Komentara 111

ST
Startrack
15:22 27.09.2018.

Imaju li ti Rusi ikakve zdrave logike pa da pokusaju civlinu ekonomiju popravit. Samo neka oruzja prave. Od cega ce zivit.

MP
miroslav.petkovic.7564
18:31 27.09.2018.

Rusija proizvodi sve od automobila Uvaz.Vaz.Kamaz. do putnicki i naj bolji vojni aviona na svjetu.Zatim brodova kako vojni tako trgovacki .Nuklearne centrale diljem svjeta .Titan.aluminij zeljezo. zlato srebro dijamante. Naj bolja oruzja . Zatim ovdje u Rusiji besplatna medicina jednaa od naj bolji na svjet Ne kao kod nas moras cekat na neki krevet god dana Ogromna ulaganja u puteve. Koliko uloze novca samo god cisteci snjeg i mraz vise od pola god. Mogu napravit novi auto put Vidim ove nase ne znalice pisu gluposti .Pisali su i nasi novinari za vrjeme svjet prvenstva o preljepim rus gradovima i carobnoj rusiji. Milioni turista odusevljeni u Americi zivi cetrdeset mil ljudi pod satorima nemaju medicinske zastite . Strava.Rusija je tako mocna samo mogu kmecati neki.

MP
miroslav.petkovic.7564
18:22 27.09.2018.

Vidim mnogi ne znaju i pisu gluposti a sata vojske nemaju. Pisu sta rusija ima ili nema, Ta ogromna zemlja ima sve sto treba.Od naucnika inzinjera atomske fizike itd 1957 godine napravili satelit Zatim 1961god poslali Gagarina u zemljinu orbituu .Napravili rakete sa naj vecim dometom Danas imaju rakete preko 20 maha.To je dvadeset pet tisuca km na sat. To se pokazalo u siriji.Pocistili ih Ameri samo tuzno gledaju sta se zbiva. Stotine milijardi ulozili dobitak nula. Pod sankcijama Rusija ima rast preko 2% ja tu zivim u Moskvi.i ne pisem na pamet.Samo neki koji mrze Rusiju mogu pjenit i tuzno gledati. Moskva gigantski grad koja ima blizu dvadeset mil stanovnika mogu joj zaviditi svi njemacki gradovi .Taj prekrasni grad koji ima metro preko 400km dug i razgranat po cjeloj moskvi. Metro je napravljen na dubini do 85 metara dali netko ima predstavu.Mozes se vozit cjeli dan da malo upoznas metro. Naravno ako izides vani i ponovo se vratis moras platit dodatni pet kuna,ili di benzin kosta cetri ipol kune kg kruha pet kuna ccigarete deset kunsa itd, Prosjecna placa oko sedamsto eura jeftinija od hrvatske ili njemacke izmedu trideset i pedeset posto Rusi se okrenuli svom gospodarstvu farmerstvu dobro im dosle ove sankcije .Nece nista vise kupovat sa zapada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije