Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okončale spor
Povratak na članak

Rusija i Turska potpisale sporazum o plinovodu

Protokol se odnosi na kopneni dio plinovoda TurkStream, što znači da Gazprom sada može početi rad na projektu.

Komentari 13

RO
robertbruckner
10:13 27.05.2018.

Tramp odmah sankcije prema Turski i Rusiji, jer su potpisalji ugovor o prodaji i kupnji ruskog plina hihihihihihihi

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
08:54 27.05.2018.

Rusija I Turska su dvije nezavisna drzave (takvih je malo danas) pa potpisuju sto im volja.

VL
ST
stomugromova
08:47 27.05.2018.

A da li su pitali SAD smiju li potpisati Sporazum bez njihove dozvole ? Oni misle da to može proći bez reketaša iz duboke države,koju čine predstavnici izbrane sekte .Jeli don Jacob Rothschild dao zeleno svjetlo za taj plinovod ?? E sad će dobit sankcije da će im se vrtit u glavi.Svima udarit sankcije koji ne plaćaju reket kriminalnoj organizaciji Kosher Nostra.

VL
KA
KaraMarko
10:41 27.05.2018.

Tako se to radi...kad dve nezavisne drzave zele napred...i ide im u svakom smislu velikom brzinom...ali EU cuti jer joj ekonomija brutalno stagnira zarad bogatih, a velikih projekata ni nemaju vise...sramota!

VL
RO
robertbruckner
10:12 27.05.2018.

To me cudi buduci da je of tramp narediv eu na nesmeju dozvoljiti kaj pe novi lajtung prek severnog mora za njemacku i da eu mora kupuvati americkoga plina.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:25 28.05.2018.

ruska država sa svojim udjelom i udjelima tvrtki koje su pod njenom kontrolom drži 50.23% gazproma, ostalo je u rukama drugih vlasnika, tvrtki. bank of new york mellon 26.86%. ostatak su manji dioničari. gdje je sad tu 'državni gigant'?! što ne pišete o plaču u bugarskoj kad su skužili da rusi ne žele više s njima surađivati, nakon što su bugari odbili tri velika zajednička projekta pod pritiskom amerikanaca... ide premijer, ništa, odlazi predsjednik, opet ništa. od amera nikakvih investicija, sjeverni tok 2 i turski tok ih potpuno izbacuje iz bilo kakvih križaljki. ovisiti će o ukrajinci,a koji često kradu plin, pa za bugare neće ostati baš. ali ok, državni gigant. :)

VL
ST
Startrack
14:33 28.05.2018.

Tako je. Samo jos i Hrvatsak iz EU i NATA pa sa turskom i rusijom u savez. Tamo vam je mjesto.

VL
MX
Mister X
12:13 27.05.2018.

Rusija i Turska potpisale sporazum o plinovodu; jadan je i taj Putin plinovod kroz NATO savez i kao o tome odlučuje Turska . Sigurno ne Kad Erdogan oboli i naglo umre evo ti pravog čovjeka kojega želi išto veli EUU i Amerika . A onda je plinovod vriti . Države i narodi koji te izgladnjuju sankciniraju ubiju ti štićenike i prijatelej Irance na terenu kad se bore protiv terora . iIati cijevi u njihovom dvorištu je luđačko-bolesni ovisnički potez !! Jedino ako u ugovoru stoji ispravno kako se pišu ugovori kod prvog zastoja u turskoj Ankaranima šaljemo 5 komada Mama i 5 komada Tatat expresno .... Potpiši ugovor... Na 30 ili 50 godina !!!

VL
KA
kamenjar0404
13:54 27.05.2018.

Jaka vijest u pm!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.