Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prodefilirali bazenom

Rusi postavili rekord u bizarnosti: I tuljani održali vojnu paradu!

Rusija,tuljani,vojna parada
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
10.05.2015.
u 14:26

Dok su oči svijeta jučer bile uprte na Crveni trg u Moskvi gdje je održana veličanstvena vojna parada u čast proslave 70. godišnjice pobjede nad nacističkom Njemačkom u Drugom svjetskom ratu, nekoliko tisuća kilometara dalje inscenirana je proslava istog događaja u pomalo bizarnim okolnostima.

U vodenom parku u sibirskom gradu Irkutsku paradu su upriličili ni manje ni više negoli tuljani. Morski sisavci bili su obučeni u uniforme i bazenom su prodefilirali u punoj vojnoj spremi. A kako je sve izgledalo i kako su se ponašali prilikom salutiranja, pogledajte u priloženom videu.

>>Pogledajte vojnu silu koju je demonstrirala Rusija na veličanstvenoj paradi!

>>Ponos Putinove vojske doživio debakl na Crvenom trgu tijekom probe za paradu

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Komentara 9

AN
anticenzura
15:20 10.05.2015.

alfaman - Britanci kolonizirali 70 posto zemalja, Amerikanci istrijebili domoroce, u Australiji zivi 2 posto autoktonog stanovnistva, Njemacki nacizam, Italijanski fasizam, Francuske revolucije, i sto cuda na divljem Zapadu, a ti trkeljas o barbarima sa Istoka, a i sam dolazis iz prarusije. Smijesni Balkanci.

Avatar viki_nuland
viki_nuland
15:33 11.05.2015.

Putinovi tuljani (ili po VL strucnjacima : SEALS) su najbolje obucene specijalne zivotinjske jedinice na kugli zemaljskoj. Cak i tuljani su za Putina.

SO
Soljženicin
15:12 10.05.2015.

A Rusi , Rusi, pa Slavonci sa svojim hodajućim šunkama rade paradu svake godine i koga briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije