Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgrozio javnost

Rusi istjerali gigantski kovčeg L.Vuittona s Crvenog trga

vuitton
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/10
29.11.2013.
u 20:29

Gigantnski kovčeg visine devet metara postavljen je prije dva tjedna, no otada su pristizale samo pritužbe

Nakon što je rusku javnost zgrozio 30 metara dug kovčeg Louisa Vuittona na moskovskom Crvenom trgu, radnici su ga danas razmontirali.

Gigantski kovčeg visine devet metara postavljen je prije dva tjedna, no otada su pristizale samo pritužbe. Mnogi turisti i Rusi žalili su se da blokira pogled na poznate građevine, Komunistička partija bila je zgrožena što se kovčeg nalazi blizu Lenjinovog groba, dok su se zaštitnici starina grozili jer je riječ o baštini pod UNESCO-ovom zaštitom.

Nakon što su uslijedili negativni komentari, ruske su vlasti rekle kako nisu nikad izdale dozvolu za podizanje tog gigantskog kovčega.

Kovčeg je postavljen u sklopu 120. obljetnice robne kuće GUM, koja se nalazi na Crvenom trgu, te je trebala prikazivati izložbu poznatih osoba koji su posjedovali Louis Vuitton prtljagu. 

>>Kanye West poziva obožavatelje na bojkot Louisa Vuittona

Ključne riječi

Komentara 3

C
C
20:41 29.11.2013.

ipak, Rusija je to... (kod nas bi maknuli bana u neku sporednu uličicu, kako bi bio dobar pogled na Vuittonov kofer...)

DU
Deleted user
10:14 30.11.2013.

sto bi gdja ristic iliti bivsa pisekica dala za jedan takav he he

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije