Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije to očekivao

Rus se šokirao kada je na televiziji otkrio kako mu supruga zarađuje novac

šokiran tv
Foto: Thinkstock
1/2
18.02.2017.
u 08:33

Igor Alexeev nije imao pojma da njegova supruga radi kao prostitutka dok nije vidio policijska uhićenja u ruskom gradu Ufa

Pravi šok je doživio jedan Rus kada je na televiziji gledao raciju u jednom ruskom bordelu. Igor Alexeev nije imao pojma da njegova supruga radi kao prostitutka dok nije vidio policijska uhićenja u gradu Ufa, glavnom gradu Baškirske republike, republike u središnjem sjevernom europskom dijelu Rusije.

Nakon toga je istraživao po internetu i pronašao svoju suprugu kako nudi različite seksualne usluge. Saznao je kako klijentima naplaćuje 200 eura po noći. 

On sada od suda traži da joj se zabrani da viđa njihovu šestogodišnju kćer u strahu da bi mogla ostati povrijeđena nakon što sazna istinu o tome što njezina majka radi. 

Trenutno ima skrbništvo nad kćeri nakon što se rastao od supruge s kojom je bio u braku osam godina

Maria pak tvrdi kako njezin suprug nije bio sposoban zaraditi novac za obitelj pa je ona bila prisiljena postati prostitutka. 

>> 'Bavim se prostitucijom od 17. godine. Najvažnije mi je da moje dijete ima što jesti'

Komentara 10

HR
hrza
15:48 18.02.2017.

Pošteno zarađuje za kruh.

DU
Deleted user
12:18 18.02.2017.

A zašto bi bio šok, većina prostitutki je i tako u braku i imaju djecu, barem negdje 80% njih?! I još se vade na to da su prisiljene na to, zbog djece. Ne osuđujem nikoga, ali kome prodaju foliskule...

Avatar babas
babas
19:02 18.02.2017.

Prostitutka je pošteno zanimanje,nije to lak posao. Najgore su sponzoruše koje doma leže i samo se grebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije