Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMKA IZ RIJEKE

Rus otišao na šišanje pa u nevjerici gledao u auto: 'Dečki su bili izgubljeni'

Foto: Screenshot
22.10.2019.
u 23:29

"To je katastrofa, iskreno nikad nisam vidio da netko tako neprofesionalno diže auto, iskreno ne znam što reći"

Trebala je to biti još jedna u nizu redovnih intervencija riječkog pauka, ali se pretvorila u tragikomični incident koji je postao pravi internetski hit o kojem priča cijela Hrvatska. Naime, neporopisno parkirani Smart "nije se dao". Nekoliko puta im je ispao pa je vlasnik nakon šišanja doživio pravi šok vidjevši štetu koju su počinili djelatnici Službe parkirališta Rijeka plusa.

- To je katastrofa, iskreno nikad nisam vidio da netko tako neprofesionalno diže auto, iskreno ne znam što reći - kazao je vlasnik Slavik Gasik za Vijesti.

Rus oženjen Hrvaticom, tri godine živi u Crikvenici priznaje kako je, kao i dvadesetak drugih vozača nepropisno parkirao, a kada se vratio do auta, uslijedio je šok. 

- Došao sam do auta i imao što vidjeti - prelomljeni krov, nema stakla. Dečki su bili izgubljeni, gledaju u mene, pitaju se šta će sad biti - priča vlasnik.

Manuel Markotić, rukovoditelj Službe parkirališta Rijeka plusa, kazao je da je tvrtka pokrivena po svim štetnim događajima te da će štetu stoga podmiriti u cijelosti.

- Vozilo je podignuto iako je oštećeno. Po završetku izvida policije vozilo je dovezeno u krug Rijeka plusa i tu se nastavila procedura odnosno postupak za utvrđivanje štete i okolnosti događaja - kazao je Markotić.

Ključne riječi

Komentara 5

ŽE
Žegarni
08:12 23.10.2019.

Lekcija svakome tko pogresno parkira :D

ST
Stojko
03:04 23.10.2019.

Šta bi tek bilo da su dizali golfa umjesto smarta?

ŽE
Žegarni
08:14 23.10.2019.

I ovi kazu kao svi u nas "Prvo me bolje plati pa cu bolje raditi" nazalost i sa duplom placom se mozak ne aktivira jer je balkanska aljkavost preduboko u mentalitetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije