Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično otkriće

Rupa u podu garaže otkrila tajnu sobu u kojoj ih je dočekalo još veće iznenađenje

rupa u garaži
Foto: Facebook/Brittany Bush
1/4
17.01.2018.
u 08:54

Brittany Bush i njezina supruga usred noći probudio je snažan udarac, a tek ujutro shvatili su što se dogodilo

Snažan udarac probudio je u noći na 9. siječnja Brittany Bush i njezina supruga iz Idaho Fallsa u SAD-u, no kada su ustali iz kreveta i pretražili kuću, ništa neobično nisu vidjeli.

Prvo su pomislili da im netko pokušava provaliti, no kako kradljivca nisu pronašli, vratili su se u krevet.

Iznenađenje ih je dočekalo ujutro kada su krenuli u garažu. Brittany je otvarala vrata od garaže, ali joj je jedna noga počela propadati.

– Držala sam garažna vrata, a kada sam pogledala dolje, počela sam vrištati: Garaža nam je propala – ispričala je Brittany Bush svoje neobično iskustvo.

Suprug je brzo dotrčao do nje, a kada su otvorili vrata, imali su što vidjeti. Na podu garaže stvorila se golema rupa koja je otkrila tajnu sobu za koju par nije ni znao da postoji u njihovu domu.

Soba je bila puna polica i dječjih igračaka, ženskih torbica, uvijača za kosu, a pronašli su i jedno pismo.

Pismo je bilo namijenjeno tvrtki Melaleuca, online wellness trgovini koja je osnovana 1985. godine i još posluje.

Bushovi su odmah pozvali osiguranje koje će procijeniti nastalu štetu, a kada su inženjeri stigli, začudili su se što se to prije nije dogodilo zato što je pod u garaži bio debljine tek 5 centimetara.
 
Osim toga, vjeruje se kako u kući postoji još jedna takva tajna prostorija jer je to kuća koja je 50-ih izgrađena kao ''kuća u podrumu'' no ona je uklonjena i 70-ih je napravljena kao prizemnica.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz Zagreba!

rupa u garaži
1/30

Komentara 6

DO
DonQuijote
11:07 17.01.2018.

Šokantna vijest iz Idaho Fallsa. Tjera čitavu Hrvatsku da se duboko zamisli.... e j jel treba bit dokazano retardiran dase postane večernjakov novinar ili nije obavezno?

DU
Deleted user
14:46 17.01.2018.

Jâ članka i govana, poserem ti se novinar na djelo ...........momentalno !!!

M3
Miške 3
13:58 17.01.2018.

Svatko može otvoriti strane novine i onda prepisivati. Novina je PREVIŠE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije