Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIKA I NOVI VAL
Povratak na članak

Rundek i Štulić, ilegalni stanari u studentskom domu, krivi su za sve

U sobi broj 16 studentskog doma na Savi dane su zajedno provodili Štulić, Rundek i Božo Kovačević

Komentari 8

MA
marijaqwer
12:17 20.04.2015.

vecernji donosi u rubrici hrvatska vijesti iz 1977 godine.Poceli su nadilaziti sami sebe po pitanju aktualnosti.

VL
HO
howyesnozdravko
12:51 20.04.2015.

Puno buke oko precjenjenog ''umetnika'' !

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
18:18 20.04.2015.

"Balkane, Balkane, Balkane moj, budi mi miran i dobro mi stoj..." Novokomponovanim drzavotvornim Hrvatima itekako smeta legenda Branimiara Stulica, jer je prije tocno 25 godina nagovjestio sto ce se ovdje dogadjati, zato je asasinacija karaktera i zabijanje glave u pijesakk najbolja obrana od realnosti koja svakodnevno kuca na vrata. Danas je glavna "glazbena umjetnica" Severina inace usput budi receno srpkinja, medjutim to im ne smeta sve dok "pjeva drzavotvone stihove" u kojima je sve sada lijepo a prethodni rezim nije valjao... Problem je ta realnost koja je neminovna i sve jace i jace sjecanje na prosla vremena...

VL
EM
Emergo
12:31 20.04.2015.

Sticajem okolnosti bio sam student tih godina. Te iste 1977 godine stanovao sam na Savi.I posjecivao prijatelje u paviljonu I i II. Istina je da se ovaj dugokosi tip cesto pojavljivao u tome paviljonu . Bio je zaludjen glazbom i zeljom da postane nesto. Kasnije je stvarno dosegao balkansku slavu pjesmama koje je stancao kao na traci. Kao i Bregovic dodvoravao se jugoslavesnkoj politickoj ideji.I tu je poceo i nastavio se nazovimo to njegov uspjeh. I zato ga se i danas povlaci po novinama. Tih godina na sceni su bili Film i Prljavci koji su bili tisucu putu kvalitetniji od ovoga tipa i njegove grupe.Prije par mjeseci maltretirali ste citateljstvo nekom mizernom grupom zvanom Idoli koja se u Hrvatskoj malo slusala u usporedbi sa drugim tadasnjim grupama.Sada ste se okrenuli ovom zgubidanu koji pametuje iz Nizozemske.Ne bi me cudilo da uskoro pocnete hvaliti Djordja Marjanovica.

VL
MA
manuutd
15:04 20.04.2015.

Jedan je Branimir Stulic..htjeli vi to priznati ili ne!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.