Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMANUTA VOŽNJA

Rumunj u dva dana dvaput vozio više od 240 km/h

audi a8
14.06.2011.
u 13:39

Rumunj je vozio je 244 km na sat, platio kaznu 3000 kuna i dobio jednogodišnju zabranu, a isto je učinio dan ranije, ali u suprotnom smjeru

Čak trojica stranih vozača u ponedjeljak između šest sati ujutro i 18 sati navečer doslovce su "proletjela" slavonskobrodskom dionicom autoceste Zagreb - Lipovac, zbog čega su policijski presretači morali juriti za njima, zaustaviti ih, naplatiti poveće novčane kazne i izreći na mjestu jednogodišnje zabrane vožnje hrvatskim cestama.

Oko 6 sati ujutro sjevernim kolničkim trakom, 31-godišnji turski državljanin vozio je Audi A8 nizozemskih registracijskih oznaka u smjeru Zagreba 213 km/h. Zaustavljen je, platio novčanu kaznu od 3000 kuna i dobio zabranu upravljanja motornim vozilima hrvatskim prometnicama godinu dana.

Istu je kaznu osam sati kasnije dobio i 33-godišnji slovenski državljanin koji je južnim kolničkim trakom BMW vozio 234 km/h, a oko 18 sati na južnom kolničkom traku zbog brzine veće od 200 km zaustavljen je i 51-godišnji rumunjski državljanin.

Nissanom GT-R rumunjskih oznaka jurio je 244 km/h, platio kaznu 3000 kuna i dobio jednogodišnju zabranu kao i njegovi prethodnici. Međutim, Rumunju je to bila druga takva dvostruka kazna u samo dva dana. Naime, u nedjelju je na sjevernom kolničkom traku, dok je vozio prema Zagrebu, zaustavljen zbog vožnje od 245 km/h, a sada se istom brzinom južnim trakom vraćao u smjeru Županje. Očito ne voli "sporu" vožnju od dopuštenih "samo" 130 km/h i plaćanje kazni mu baš i nije teško palo.

Komentara 10

OB
-obrisani-
16:43 14.06.2011.

Treba uzeti u obzir da su svi ti stranci svijesni da je Hrvatska dosta divlja zemlja gdje po zraku leti kamenje i cigle a uz to se svašta mazne pa su mislili bolje sa 200 km na sat na brzaka nestati iz tog balkanskog zavičaja gore ili dolje prema domu..

OB
-obrisani-
16:44 14.06.2011.

Eh ,ti bogati Europljani

OB
-obrisani-
14:32 14.06.2011.

Treba njima svim koji ne postuju oduzeti auto na licu mjesta ...kao sto neke zemlje prakticiraju,pa nek onda jure koliko hoce.... Ali ,kakva smo zemlja zasto bi nas i nase zakone postivali..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije