Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerni rudari

Rudar Barrioso svoju ljubavnicu vodi u postelju na nekoliko dana

rudar
15.10.2010.
u 20:00

Yonni Barios nije bio jedini zatrpani rudar s vrlo kompliciranim životom, a neke od njih nesreća koju su doživjeli nagnala je da napokon pristanu na molbe svojih dugogodišnjih partnerica.

Budući da su ih spasioci locirali 700 metara ispod površine zemlje, zatrpani čileanski rudari više nisu oskudijevali u hrani, vodi ili filmovima na DVD-u. Dobivali su sve što su poželjeli, sve osim jednoga...

Može doći po stvari

– Vodim te ravno u postelju, i to na nekoliko dana! – prve su riječi koje je poslije izlaska iz spasilačke kapsule izrekao Yonni Barios držeći u zagrljaju svoju dugogodišnju ljubavnicu Suzan Valenzuelu. Yonni je jedini rudar kojega na površini nije dočekala njegova supruga, 56-godišnja Marta Salinas s kojom ima troje djece. Marta je prvi put za suprugovu dugogodišnju ljubavnicu doznala tek potkraj kolovoza, kada ju je slučajno susrela tijekom bdjenja i molitve nad zatrpanim rudnikom, a od tada za Yonnija ne želi ni čuti. Na dočeku rudara nije bila, prijenos je povremeno gledala na TV-u, a dio dana provela je na šišanju u frizerskom salonu.

– Ako me želi vidjeti ili čuti, neka me potraži. Komunicirat ćemo preko odvjetnika. Kod kuće su njegove stvari i darovi koje su mu ljudi slali, a on slobodno može doći po njih, više me ne zanima – izjavila je Marta koja je podršku za odluku da ne dočeka supruga poslije izlaska iz rudnika dobila i od prve dame Čilea Cecillie Morel.

Voli ih obje

Yonni Barios nije bio jedini zatrpani rudar s vrlo kompliciranim životom, a neke od njih nesreća koju su doživjeli nagnala je da napokon pristanu na molbe svojih dugogodišnjih partnerica. Tako je, poslije punih četvrt stoljeća ljubavne veze, četrdesetčetverogodišnji rudar Estaban Rojas još iz jame videovezom zaprosio svoju ljubavnicu Jessicu Yanez pristajući da je napokon odvede pred oltar.

– Jesi li nabavila vjenčanicu? – bilo mu je prvo pitanje kada je napokon nogom stupio na zemlju iz kapsule. Njegov deset godina mlađi prezimenjak i kolega u zatrpanom rudniku Claudio Yanez također je pristao ozakoniti svoju vezu. Zaprosio je svoju djevojku Cristinu Nunez koja se, dok joj je bio mladić, borila s Claudijevom majkom za rudarovu plaću i novčanu pomoć.

U ovoj poplavi ženidbenih ponuda i obećanja prva svadba dogodit će se već za dvadesetak dana. Naime, šezdesettrogodišnji Mario Gomez, najstariji, i kako se pokazalo, najbolesniji rudar od trideset trojice nesretnika koji su sedamdeset dana proveli pod zemljom, svojom se suprugom oženio samo u matičnom uredu. Tijekom boravka pod zemljom obećao joj je da će je prvom prilikom odvesti pred crkveni oltar, a datum vjenčanja određen je čim je počelo spašavanje. Gomez se svojom novom (starom) suprugom ženi 7. studenoga, na svoj rođendan, a potom je vodi na medeni mjesec, na kojem do sada nikada nisu bili. Ipak, za neke od spašenih rudara sad počinju muke i odluke što i kako dalje. Carlos Barrios ima petogodišnjeg sina sa zakonitom suprugom, a doznao je da mu je ljubavnica trudna već sedam mjeseci.

– Voli ih obje, obje su mu važne i htio bi da njih dvije budu prijateljice – kaže rudarova sestra.

Ključne riječi

Komentara 10

MA
margot
09:03 16.10.2010.

Krasno. Jel to onaj koji je htio da ga čekaju i supruga i ljubavnica kad izađe? Dočekala bih ga ja s oklagijom...

CE
cericzel
10:35 16.10.2010.

Pa normalno. Ne bude ju vodio u ribičiju.

RI
Riznica
21:22 15.10.2010.

Cirkus pocinje !!!!!! Tako to biva kad se nekuca na vrata , vec uskace kroz prozor a drzite predavanja ovde o poligamiji ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije