Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ruby na sudu

Ruby: Berlusconi mi je za 'bunga bunga' plaćao po 3000 eura za noć

ruby (1)
BigPictures/PIXSELL
17.05.2013.
u 18:00

O zabavama u vili u Arcoreu Karima El Mahroug, poznatija po nadimku Ruby, svjedočila je na sudu u Milanu. – Plesale smo pred Berlusconijem, ali nas on nije dirao – ispričala je Ruby.

RIM – Vidjela sam Nicole Minetti odjevenu kao časnu sestru dok je plesala i svlačila se sve dok nije ostala u donjem rublju. Nisam nikad vodila ljubav sa Silvijem Berlusconijem – svjedočila je o zabavama u vili u Arcoreu Karima El Mahroug zvana Ruby na sudu u Milanu. Riječ o drugom procesu, paralelnom s onim u kojem je Berlusconi optužen za maloljetničku prostituciju u kojem su za podvođenje osuđeni prijatelji bivšeg premijera Emilio Fede, bivši glavni urednik Berlusconijeve TV-postaje Rete4, Lele Mora, menadžer zvijezda, i Nicole Minetti, vijećnica u Lombardiji. Na procesu protiv Berlusconija Ruby nije svjedočila jer je nisu pozvali ni tužiteljstvo ni obrana. Na ovom drugom procesu prijavila se kao oštećena strana i zatražila da ispriča svoju verziju, koju je danas iznijela pred milanskim sucima. Došla je u sudnicu u pratnji svoga supruga Luce Rissa i dvojice odvjetnika.

Karima je ispričala da je dospjela u Berlusconijevu vilu San Martino u Arcoreu 14. veljače 2010. godine. Na večeri s Berlusconijem bilo je više djevojaka. Bila je iznenađena što je u Berlusconijevoj kući, a tijekom večere izmislila je priču da je Mubarakova rođakinja te kazala da ima 23 ili 24 godine. Ostale djevojke ispričale su joj vic o „bunga bungi“, kako su potom nazvane Berlusconijeve zabave. Bila je tu i Nicole Minetti odjevena u časnu sestru koja se svlačila, zatim Marystelle Polanco odjevena kao B. Obama, a jednom i kao tužiteljica Ilda Boccassini, Iris Berardi odjevena kao Ronaldinho, a ostale su bile seksepilne bolničarke ili liječnice.

– Plesale smo pred Berlusconijem, ali nas on nije dirao – ispričala je Ruby. Taj put, kako kaže, kad je prvi put gostovala u Berlusconijevoj vili, vratila se kući taksijem, a Berlusconi joj je dao omotnicu sa 2000 eura. Drugi put ponudio joj je da prespava u njegovoj kući. Imala je posebnu sobu, a dali su joj i trenirku da se osjeća ugodnije. Dodala je da joj je Berlusconi posredstvom svojega računovođe Giuseppea Spinellija dao 30.000 eura kojima je namjeravala otvoriti salon za uljepšavanje.

– Svaki put kada sam odlazila na večere u Arcore dobivala sam 2000 ili 3000 eura, a onda sam predsjedniku Berlusconiju ispričala svoj san da otvorim estetski centar, koji nisam mogla otvoriti jer sam bila maloljetna i nisam imala dokumente. Uvijek je bio darežljiv pa sam ga pitala novac na posudbu – ispričala je Ruby kako je dobila 30.000 eura.

Govorila je i o noći između 27. i 28. svibnja 2010. kad je bila u policijskoj postaji u Milanu. S njom su bile Nicole Minetti, Michelle Conceicao i Miriam Loddo. Conceicao joj je kazala da će one učiniti sve da ne bude odvedena u prihvatilište.

– Ne znam jesam li bila povjerena Nicole ili Michelle. Imala sam tada 17 godina – kazala je Ruby. Kao maloljetnica bila je povjerena Nicole Minetti, koja je na izlasku iz policijske postaje nazvala Berlusconija i dala joj mobitel da razgovara s njime.

– Bio je ljutit na mene zbog svih laži koje sam mu rekla – kazala je Ruby i na taj način dala do znanja kako Berlusconi nije znao da je ona maloljetna. Odgovarajući na pitanje tužitelja Antonija Sangermana, Ruby je potvrdila da nije nikada imala seksualne odnose s Berlusconijem te da je u njegovoj vili u Arcoreu „samo plesala trbušni ples“. No, u transkriptima telefonskih prisluškivanja Ruby je govorila sasvim suprotno u odnosu na ono što je svjedočila pred sudom.

– Hvalila sam se onim što se nikad nije dogodilo. Govorila sam da sam se čula s njim, da se zaljubio u mene, da će me pokriti zlatom, ali sve sam to izmislila – rekla je Ruby i negirala da je bila prostitutka. – Nisam nikada imala seksualne odnose za koje bi mi netko platio – kazala je Ruby. Tužitelj Sangermano spomenuo je da je govorila i o pregovorima s Berlusconijem da joj plati pet milijuna eura u zamjenu za šutnju o kompromitirajućim događajima u njegovoj vili te da se pravi ludom. Ruby je kazala da je priča o pet milijuna eura bila izmišljena samo zato da bi se hvalila, na što ju je tužitelj podsjetio kako je i u svome dnevniku napisala da treba dobiti „4,5 milijuna od B.“. 

>> Tužiteljica: Berlusconi i Ruby imali su seksualni odnos

>> Berlusconi: Nisam imao intimne odnose s Ruby

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije