Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Rotirajuća vrata Kerumova Jokera prikliještila djevojci glavu

joker
PIXSELL
23.04.2010.
u 11:17

Ušli su u vrata i iz zabave se počeli vrtjeti, a nakon nekoliko krugova jedan po jedan su počeli izlaziti van. Nives je ostala zadnja.

Kad je u petak izlazila iz Kerumova prodajnog centra Joker, rotirajuća vrata prikliještila su glavu Nives Č. (20). Bila je s dečkom Vedranom S. (25), njegovom sestrom Anom K. (23) i njezinim suprugom Lovrom K. (27).

Nesreća se dogodila oko jedan sat kada su odlučili napustiti centar na izlazu sa sjeverne strane objekta. Ušli su u vrata i iz zabave se počeli vrtjeti, a nakon nekoliko krugova jedan po jedan su počeli izlaziti van. Nives je ostala zadnja.

Kada je i ona pokušala izaći, rotirajući dio vrata prignječio joj je glavu uz fiksni dio. Pala je na pod komore i požalila se na bolove u glavi, a imala je i obilno krvarenje iz usta, nosa i uha. Vedran S. je pozvao hitnu pomoć koja je djevojku odvezla u bolnicu.

Liječnici su utvrdili da je zadobila ozljede opasne po život pa su je zadržali na liječenju na jedinici intenzivne njege. Stanje joj se jutros poboljšalo. Stabilno je, a život joj više nije ugrožen.

Policija je obavila očevid i pokušala utvrditi zbog čega se dogodila nesreća, a u tome bi im trebale pomoći i snimke s nadzornih kamera. Svi su sudionici alkotestirani, a utvrđeno da je da nisu bili pijani.

Ključne riječi

Komentara 7

BL
bljesak
11:32 23.04.2010.

Važno da nisu bili pijani. Kriv je Kerum,Benedikt XVI-i,hrv.branitelji Jel tako novinari ?

AJ
ajkula
11:33 23.04.2010.

Vrata nisu za zabavu. Drugi put ce vjerovatno odabrati bolje mjesto za zabavu. Nisu vrata kriva. Dobro da nije naisao neko drugi pa nastrado zbog ove lude omladine.

RE
real
17:54 25.04.2010.

ako pushe snazan vjetar, jel se moze dogoditi da se vrata brzo okrece ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije