Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA
Povratak na članak

Rončević pozvao na osnivanje fonda za liječenje bolesne djece: 'Mila ima stotinu'

Nako što je prikupljeno 38.864.518 kuna za pomoć maloj Mili, njen otac je pozvao ljude da ne uplaćuju više jer je skupljeno puno više nego što je bilo potrebno

Komentari 3

Avatar Django
Django
17:25 06.04.2019.

Ako to bude fond u koji će uplaćivati tko kada bude osjetio potrebu, ništa od svega. Mi smo ho-ruk nacija koja se okuplja od potrebe do potrebe i nemamo naviku polaganog konstantnog djelovanja kroz dulji vremenski period. To znači da za fond, ali tako da se u njega kumulira sav pretekli novac od ovakvih akcija i koristi po potrebi. I svakako ne činiti što je učinjeno u ovom slučaju, reći “sad je dosta” nego dok ide, ide. Doprinos države mora postojati u nekom obliku, a svakako i oslobađanje od poreza za ta sredstva.

VL
BA
bazinga
17:46 06.04.2019.

Da rončević i banda manje kradu bilo bi za našu djecu a ne samo za njihovu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.