Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vidno alkoholizirani

Sjekirom porazbijali prozore i auto obitelji: Derali se 'pobit ćemo vas sve'

Foto: Privatni album
1/3
01.08.2019.
u 12:22

Dvojac je uhićen, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

U mjestu Kešinci u blizini Đakova noćas je došlo do povećeg incidenta koji je završio razbijenim automobilom i prozorima na obiteljskoj kući u vlasništvu 43-godišnjaka.

Kako žrtva napada A. Z tvrdi susjedi romske nacionalne manjine došli su u njezino dvorište u 21 sat i zaprijetili su da će "poklati cijelu obitelj". Žena je nakon prijetnje pozvala policiju, ali oni su, po njezinim navodima, odbili doći "jer tu se ništa ne može". Navodi i kako su joj službenici rekli da ih ponovno nazove ujutro.

Netom prije ponoći, situacija je eskalirala u nasilje. Dva su muškarca uzela sjekire i porazbijala prozore obiteljske kuće i cijeli auto. Žena je ponovno pozvala policiju koja se ovog puta odazvala te je, kako tvrdi, stigla do kuće za 35 minuta. 

Policija je potvrdila da je došlo do napada na imovinu, kao i da su napadači bili vidno alkoholizirani. Kod 27-godišnjaka je izmjereno 2,24 promila, a kod 31-godišnjaka 1,68. Dvojac je uhićen, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

– U tom vremenu mogli su nas zbilja sve pobiti. Policija je privela dvojicu napadača, a trećeg je ostavila na slobodi iako je prijetio pred službenicima kako će nastaviti ondje gdje su braća stala – prepričava uplašena žena koja više ne zna kako da izađe na kraj s "hororom koji redovito trpi od susjeda".

Ključne riječi

Komentara 28

CE
cenzura
13:54 01.08.2019.

Bez brige, zutra stižu Kajtaz i Pupi i se bu v redu!

TH
thu
13:37 01.08.2019.

Dajte im još veća prava...

VJ
vjekoslavkatalina
14:15 01.08.2019.

Di je Kajtazi...kad izvali da to nisu cigani tj romi nego se neko u rome prerusio sa namjerom da ih se optuzi a romi nevini ko cvecka...tsss

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije