Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Rojsova pukovnija izgubila spor

23.03.2009.
u 20:42

Šezdeset šesta pukovnija, poznatija kao pukovnija Ljube Ćesića Rojsa, izgubila je nepravomoćno još jednu parnicu protiv države. Zbog neplaćanja radova na gradnji autoceste Zagreb – Goričan 66. pukovnija – Zadruga za izgradnju prometnica tražila je od RH odštetu za izvedene radove od 820,458.758 kuna, no zagrebački Općinski građanski sud odbacio je tužbu.

Izgubljena tužba košta pa će 66. pukovnija – Zadruga za izgradnju prometnica državi morati platiti parnične troškove od čak 569.790 kuna. – Žalit ćemo se na tu presudu, a ako treba, ići ćemo do Vrhovnog i Ustavnog suda pa sve do Suda za ljudska prava u Strasbourgu – kazao je Ljubo Ćesić Rojs.

Najavio je kaznenu prijavu protiv Mladena Crnjakovića, zamjenika županijskog državnog odvjetnika i tužbu za naknadu troškova od Laze Pajića, zamjenika Mladena Bajića jer su, tvrdi, u službi politike i štite kriminal.

Za 6. lipnja najavljuje blokadu autoceste Goričan – Čakovec sa 2312 vojnika u odorama unatoč odgovoru Vladimira Fabera da je to protuzakonito. – Nije protuzakonito jer nije obavljena primopredaja te autoceste, a nisu je valjda gradili izvanzemaljci nego 66. pukovnija – tvrdi Rojs.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije