Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIPLOMATSKI SPOR
Povratak na članak

Rohani prijeti: Iran će se osvetiti ako SAD zaustavi tankere za Venezuelu

Iran južnoameričkoj državi šalje 1,53 milijuna barela nafte i alkana, objavile su obje vlade, drugi izvori i procjene na temelju veličine tankera

Komentari 3

PL
@ploto@
20:32 24.05.2020.

Venezuela ne može proizvoditi naftne prerađevine jer joj rafinerije moraju obaviti remont.Nažalost,te rafinerije koriste američku tehnologiju i radi embarga na rezervne dijelove,to nije moguće napraviti.

VL
Avatar intimus 500
intimus 500
07:30 26.05.2020.

opet ovaj ... samo prijeti i nista ... klasika turban politicara

VL
Avatar Dokman
Dokman
11:29 24.05.2020.

Venezueli se šalje nafta?! Pa Venezuela je u top 3 zemalja sa najviše rezervi nafte i plina! Samo u komunizmu tj socijalizmu..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.