Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA NA ODMORIŠTU

'Žalosno je da ja kao majka ne znam ništa'

Teška prometna nesreća na autocesti
Foto: Radio Nova Gradiška
1/8
07.06.2019.
u 15:40

Otišla je na izlet i samo su nam javili da je nastradala, da je na odmaralištu na njih naletio kamion – nadovezuje se suprug joj Andrija

- Zvala sam Renatu na mobitel, ne javlja se, zvala sam onda i njenu prijateljicu, ni ona se ne javlja. Čula sam od kolegice da su moja i njezina kći poginule na mjestu, ali nitko mi ništa službeno ne govori. Molim vas, recite mi, zašto mi nitko ne javlja da znam što mi je s djetetom, žalosno je da ja kao majka ne znam ništa – očajna je vapila Zorica iz Erduta kod Osijeka.

– Otišla je na izlet i samo su nam javili da je nastradala, da je na odmaralištu na njih naletio kamion – nadovezuje se suprug joj Andrija. Erdut i Dalj danas su doslovce zanijemili.

U stravičnoj nesreći kod Novske, poginule su, po neslužbenim informacijama, dvije učenice OŠ Dalj – sedmašica Iva i osmašica Renata iz Erduta. Najbolje su to prijateljice, a s prijateljima iz razreda danas su se ujutro zaputile na more, u Sveti Filip i Jakov.

– Još nemamo službene informacije, nismo se čuli s Ivom otkako je otišla. Jako nam je teško. Ona je odlična učenica, ma divna... - govori nam Nina, Ivina sestra. Nešto više uzalud su danas pokušavali doznati i iz daljske škole.

– Četrdesetak učenika sedmih i osmih razreda išlo je na trodnevnu ekskurziju u Sveti Filip i Jakov.

Krenuli su u 7 sati ispred škole, a u 10 smo dobili informaciju kako je došlo do nesreće na odmorištu u Novskoj. Policija će nas službeno izvijestiti nakon očevida. Djeca iz autobusa ništa ne znaju, nisu ništa vidjeli. Znaju da m kolega nema, ali ne znaju što se dogodilo – kazao nam je oko 13 sati ravnatelj Marko Stanić, a ut o se vrijeme autobus iz Novske taman okretao natrag za Dalj. Dva policajca u školu su stigla tek oko 15.30 sati.

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Le-Freak
Le-Freak
16:27 07.06.2019.

Da ovi novinari nemaju ni zrno odgoja, morala ili postenja prema zrtvama i roditeljima. Ovako ispitivati jadne majke koje su u vanrednoj situaciji i pripitivati ih sto moguce vise je stvarno odvratno. Dno dna, navikli smo mnogo toga a narocito moraliziranja i pametovanja od nasih novinara ali ovo je stvarno odvratno dno, dna.

LA
larala
17:22 07.06.2019.

odvratno, nitko te ljude nije pošteno obavijestio o tragediji koja ih je zadesila a, vi novinari odmah pohrlili po izjave tih jadnih roditelja....kako vas nije sram, imate li vi trunku ljudskosti u sebi...ima li itko od nadležnih trunku ljudskosti kadd dopušta da o pogibelji svoje djece roditelji saznaju zadnji. zna li itko kakva je to muka i bol za roditelje, pada li ikome na pamet što ti ljudi prolaze.....ministrice, poslali ste strucne službe u školu al, niste poslali ravnatelja da obavijesti roditelje, sram vas sve bilo

BE
Bel
17:56 07.06.2019.

Ova vrsta novinarstva je dno dna, lesinarenje a ne novinarstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije