Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadar

Roditelji napali profesora jer im djeca nisu ispravila jedinicu

'slavonija - 29.06.09 -slavonski brod -hrvatska -  rn:popravci -- zbog losih ocjena gotovo 20 posto srednjoskolaca ljeto ce provesti u ucenju Photo: Ivica Galovic/Vecernji list'
'Ivica Galovic/Vecernji list'
25.08.2011.
u 16:25

Policija je protiv roditelja dvoje učenika zadarske srednje škole podnijela prekršajne prijave.

Profesora Ekonomsko-birotehničke škole u Zadru napalo je dvoje 50-godišnjih roditelja jer im djeca na popravnom ispitnom roku nisu ispravila jedinicu. Potvrdili su nam to iz zadarske policije ističući da je profesor napadnut verbalno, odnosno da su ga vrijeđali i vikali na njega.

Policija je protiv roditelja dvoje učenika zadarske srednje škole podnijela prekršajne prijave. Riječ je o 60-godišnjem profesoru matematike Hasi Salihoviću koji je, navodno, zbog svega zatražio i liječničku pomoć.

Komentara 29

DU
Deleted user
18:13 25.08.2011.

naravno da njihova djeca nisu kriva sto imaju jedan... oni su sigurno prekokrasni primjerci ljudske vrste, ali imaju nevjerojatnu nesrecu da ih profesor mrzi... nemate pojma kolko je tesko profesoru dati jedan, pogotovo na porpavnom da izgubi godinu, ali k**** koji djeci poklanjaju ocjene rade medvjedju uslugu i toj djeci i drustvu opcenito...

TO
tomislav71
18:22 25.08.2011.

Ljudi moji ne ćete mi vjerovati ali taj čovijek nema veze niti s titulom profesora niti s predmetom koji predaje.Ne kažem da su ti roditelji u pravu ali što si taj \"profesor \"dopušta i kako i na koji način radi s tom djecom to nema u nijednom horor filmu.N a moju nesreću predaje mom dijetetu pa imam pravo ovako govoriti.Uz silan trud,muku i repeticije moje dijete ima pozitivnu ocijenu,ali to ne opravdava ovog monstruma od profesora i ne znam kako bih se ponio kad bi moje dijete srušio kao što to radi drugima.

OB
-obrisani-
14:35 31.08.2011.

u hrvatskim školama mora biti hrvatski učitelj ili profesor ,a ne neki dotepenci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije