Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A što da se ozlijedio?

Roditelji na meti kritika: Dijete se možda smije, ali ovo je zanemarivanje

Foto: Screenshot Instagram
16.08.2019.
u 18:58

Roditelji iz Rusije objavili su video na kojem njihov trogodišnjak skače s kreveta na kat, a oni ga pritom niti ne gledaju nego izvode vlastiti performans

Roditelji iz Rusije šokirali su javnost snimkom koju su objavili na Instagramu, a na kojoj su prikazali kako njihov trogodišnji sin oponaša svoju majku i skače s kreveta na kat.

Naime, majka Sveta Ananas zalijeće se i skače u naručje ocu djeteta Andreiju, dok maleni stoji na krevetu na kat. U trenutku kada je njegova majka skočila, skočio je i dječak.

No, skok je očito bio isplaniran jer se ispod kreveta nalazi madrac na koji je dječak pao pa je prošao bez ozljeda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Муж @bonor_andrei красава 🙌 Зарегался в #tiktok и у него 1м просмотров. Я зарегалась в #тикток у меня, что не видео то нарушение прав 😅 а если проходит то 0 просмотров 😅 У него там коменты про травматичность, а я говорю просто у наших родителей смартфонов не было, я вот прекрасна помню как летела со шкафов на кровати а сверху на меня антресоли 😅 Но самое страшное это когда стул потом ещё стул а потом на стол и не долететь и разбить бровь. Про гаражи я молчу 😵 #детиакробата #травматичность #отсутствие #детионитакие #сынок #дома #круто

A post shared by NL Екб Света Ananas (@svetasidananas) on

– Dijete se možda smije, ali to ne znači da ga roditelji ne zanemaruju. Što da se ozlijedio? Sramite se oboje – jedan je od komentara pod videom.

Što vi mislite, je li riječ o igri ili o opasnoj situaciji?

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar dras32
dras32
19:30 16.08.2019.

Na LadBible najbolje ocijenjeni komentar glasi:"Nema veze ako pogine, napravit ćemo drugog".Otprilike baš tako i izgleda kad ostaviš djete bez nadzora na 2 metra visine.

JJ
janica_jadnica
12:05 21.08.2019.

Sazreli za oduzimanje djeteta.

Avatar maxist
maxist
21:39 20.08.2019.

delanec-votka......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije