Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadila ih sve

Rodila djevojčicu pa se i sama zapitala tko joj je otac: Kao da nije bila naša

albino curica
Foto: Facebook
1/3
29.10.2019.
u 08:56

Iako je znala da nije prevarila svoga supruga, kada je vidjela svoje dijete, Edith se zapitala je li to napravila, a da nije bila ni svjesna

Latinoamerikanka Edith Garcia (33) iz Kalifornije u lipnju 2014. rodila je djevojčicu Tatianu, no kada ju je prvi put ugledala, i sama se zapitala je li njezin suprug otac novorođenčeta.

Iako je znala da nije prevarila svojega supruga, zapitala se je li to napravila, a da nije bila ni svjesna jer je djevojčica koja se rodila imala jako svijetlu kožu i gotovo bijelu kosu.

– Na trenutak sam pogledala u svoga supruga i preispitala svoje odluke. Bilo mi je smiješno jer sam znala da nijedno od nas dvoje ne bi tako nešto učinilo, no kada pogledate dijete koje je rodila tamnoputa meksičko-američka žena, zapitaš se iako je riječ o tebi – kazala je majka.

Na njezinu sreću, ipak nije imala aferu koje ni sama nije bila svjesna nego su ona i suprug Raul nositelji gena za albinizam, no to nisu znali.

Foto: Facebook/Newsroom

Iako su joj roditelji tamnije puti s crnom kosom i tamnosmeđim očima, djevojčica ima gotovo bijelu kosu, svijetle je puti i plavih očiju.

– Kasnije smo suprug i ja doznali da imamo albinizam u obitelji, no zadnji slučaj zabilježen je prije barem pet generacija – rekla je Edith, piše The Sun.

Malena Tatiana, kaže, atrakcija je gdje god da se pojave.

– Ona zna da je posebna. Navikla je na pozornost nepoznatih ljudi i čini se da joj to ne smeta. Mislim da je to važno i za nju, da se osjeća samouvjereno i da zna da je posebna na svoj način, no i dalje jednaka kao i mi – kaže majka petogodišnjakinje.

Ključne riječi

Komentara 5

HO
horton
09:40 29.10.2019.

Ne može se sama zapitat je li prevarila supruga ako je sigurna da nije spavala s nikim drugim. Ali dobro, pitanje koliko je članak precizno napisan...

KO
Kora
09:46 29.10.2019.

Pa to sam odmah pomislila! Albinizam - manjak pigmenata! Događa se i crncima, i Romima, svim skupinama na planeti.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
10:18 29.10.2019.

Kongres za novinare: "Kako napraviti članak - senzaciju ni iz čega"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije