Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDICINSKA POGREŠKA

Rodila dječaka iz greškom umetnutog zametka

laboratorij
Arhiva VL
26.09.2009.
u 12:53

Obitelj je najavila kako unatoč po njih, lošem raspletu okolnosti, neće tražiti skrbništvo nad tek rođenim dječakom koji će biti predan biološkim roditeljima Paulu i Shannon Morell iz Detroita.

Nakon što nije pristala na pobačaj, otkrivši da joj je u procesu umjetne oplodnje usađen tuđi zametak, Amerikanka Carolyn Savage rodila je zdravoga dječaka, u bolnici u Toledu, država Ohio.

Prema ranijim najavama, beba će biti predana pravim roditeljima, a u ovom je neobičnom slučaju medicinske pogreške, Amerikanka poslužila kao surogat majka iako je željela doći do vlastitog potomstva.

Obielj je najavila kako unatoč po njih, lošem raspletu okolnosti, neće tražiti skrbništvo nad tek rođenim dječakom koji će biti predan biološkim roditeljima Paulu i Shannon Morell iz Detroita.

Umetanje tuđeg zametka dogodio se u jednoj američkoj klinici za oplodnju, čiji naziv obitelj Savage nije željela otkriti.

Nekoliko dana nakon potvrde trudnoće, Carolyn i njezin suprug Sean su pozvani na razgovor kako bi im liječnici rekli da su pogriješili i da je u njezinu maternicu ugrađen tuđi zametak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije