Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOPORABA DROGA

Rocky nanjušio kokain i hašiš u automobilu zaustavljenom u kontroli prometa

Zagreb: Na Trgu svetog Marka upucan je policajac
Josip Regovic/PIXSELL/Ilustracija
17.05.2021.
u 12:11

Utvrđeno je i da je 31-godišnjak drogu namjeravao dalje preprodavati, zbog čega je kazneno prijavljen

Rocky, policijski pas za detekciju droga, koban je bio za jednog 31-godišnjaka. Kako je priopćila PU primorsko-goranska, muškarac je 14. svibnja na autocesti A6 kod Vrbovskog zaustavljen u policijskoj kontroli prometa.  Njegovo ponašanje policajcima je bilo sumnjivo, odnosno pomislili  su da možda skriva  drogu, pa su od suca istrage županijskog suda ishodovali naloge za pretragu. Tu je na scenu stupio Rocky koji je u automobilu nanjušio drogu.

 

Pretragom je u preinačenom dijelu vozila pronađeno 849 grama kokaina, 531 gram hašiša, novac i drugi predmeti koji se dovode u vezu  sa zloporabom droga.  Utvrđeno je i da je 31-godišnjak drogu namjeravao dalje preprodavati, zbog čega je kazneno prijavljen. Nije priopćeno kolika je vrijednost nađene droge, a u policiju kažu da je  Rocky belgijski ovčar, star tri godine koji za primorsko goransku policiju radi rujna prošle godine.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
kristov
12:20 17.05.2021.

I takve se priče prodaju, slučajno je bila kolona, slučajno se našao policijski auto, pas i policajac tu i na kraju slučajno je ovaj pregradio i preuredio vozilo da ga se ne nađe .. Priče za malu djecu. Promet drogama pokriva država sa svojim tijerlima i dok sve pomalo štima, vlada mir, a akd nekima postane malo ili ih sestisne za jajčekof, onda isplivaju slučajevi, ali i nastradaju mali dileri ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije