Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo imenovanje

Robert Šplajt v.d. predsjednik HNS-a Krapinsko-zagorske županije

HNS
Igor Soban/PIXSELL
04.10.2018.
u 09:26

Odlučeno je to u srijedu na večer na sjednici Predsjedništva Županijske organizacije u kojoj je Šplajt dosad bio potpredsjednik.

Načelnik Kumrovca Robert Šplajt izabran je za v.d. predsjednika Županijske organizacije HNS-a Krapinsko-zagorske županije. Odlučeno je to u srijedu na večer na sjednici Predsjedništva Županijske organizacije u kojoj je Šplajt dosad bio potpredsjednik.

- HNS Krapinsko-zagorske županije ima snagu i potencijal jer ga čine ljudi koji su javni interes stavili ispred osobnih, koji imaju rezultat i viziju razvoja i napretka županije - izjavio je R. Šplajt i najavio da će organizacija još intenzivnije raditi prema zacrtanom planu i programu uz podršku vodstva stranke.

Podsjetimo, c podnije je prošlog tjedna ostavku na dužnost predsjednika Županijske organizacije, kao i na sve ostale dužnosti u stranci.

Komentara 1

Avatar MK
MK
10:48 04.10.2018.

Ova vijest je kao naprimjer "Dubravko Šokčević" trener Nogometnog kluba Jadran Gunja... Koga to zanima ovih 1,7%? (...Gunju nisam slucajno izabrao - to radi tete Kmice-Gunjanke koja je skuplje obnavljala kvadratni metar nego je Danko Koncar platio u Puli za lokaciju tik do mora)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije