Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valls Noyes odlazi

Trump nominirao magnata za novog veleposlanika u RH

Julieta Valls Noyes
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
02.09.2017.
u 15:52

Trump također namjerava nominirati Richarda Grenella za veleposlanika u Njemačkoj

Američki predsjednik Donald Trump nominirao je Roberta Kohorsta za novog veleposlanika SAD-a u Hrvatskoj, piše Politico.

Nekretninski magnat u slučaju potvrde tako će zamijeniti sadašnju veleposlanicu Julietu Valls Noyes.

Trump po pisanju Politica također namjerava nominirati Richarda Grenella za veleposlanika u Njemačkoj. Potvrdi li ga Senat, Grenell, bivši glasnogovornik američke misije pri UN-u, postao bi prvi otvoreno gay dužnosnik postavljen u Trumpovoj vlasti.

Komentara 50

DR
drugPlenky
15:59 02.09.2017.

Bilo je i vrijeme da ova ljevičarka ode iz Hrvatske, bravo za Trumpa

OX
oxymoron
16:02 02.09.2017.

Konacno! Tako se to radi!

Avatar dotur vice
dotur vice
16:00 02.09.2017.

Zanimljivo! Baš me zanima jeli ostaje Metka Jelenc !? Ili će pupy tražiti novu "gusku" za mazanje vrata sa pet hiljada ustaških kunića!? Napeto iščekujem sledeće leto i "Bilten br. 11" SNV-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije