Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neizvjesna budućnost

Rio, Bongo Zara, May, Yumi i Šumarko traže novi dom

Psi traže dom
Foto: Privatni album
1/5
22.07.2015.
u 22:21

Spašeni sa ceste i iz šuma, više od godinu dana proveli su u kontejneru u Gunji, uskoro postaju beskućnic, baš kao i njihova spasiteljica

Kad za sobom uskoro zauvijek zatvori vrata jednog od kontejnera u Gunji, u kojem je živjela od prošlogodišnje poplave, Sladjana Stojković krenut će u vrlo neizvjesnu budućnost. A najveći joj je problem što sa sobom ne može povesti sve životinje o kojima se trenutno brine.

- Snaći ću se ja već, nemam kuću u koju se mogu vratiti pa ću vjerojatno otići odavde. Ne mogu povesti životinje, a ne mogu ih ni ostaviti na cesti. Sve sam ih spasila, kako da ih nakon svega napustim? - kaže nam Sladjana.

O njezinom Mishku, mačku kojem su slomili zdjelicu i nagurali žicu u usta, već smo pisali. Uz njega tu je još i mica Afrika, obadvoje će sa Sladjanom na put. Ide s njima i psić Vuki. A Rio, Bongo, Zara, May, Yumi i Šumarko traže nove domove.

- Svi su pronađeni u okolnim šumama, ostavljeni da uginu. Prvi su bili Rio i Bongo, u Bonga je nedavno netko i pucao. Zaru sam jedva spasila nakon trovanja, a nju sam pronašla na cesti. May i Yumi pronađeni su u šumi, kao i novi član družine Šumarko, Imao je 32 krpelja, nije mogao stajati na nogama - priča nam ova mlada Gunjanka. Vukija je, kaže, pronašla na vratima kontejnera. Zamotali su ga u vestu i objesili. Imao je samo 350 grama i težak demodeks, ne zna ni kako je preživio.

- Imam malo vremena i sada i ja trebam pomoć. Moram svima pronaći novi dom, a neke od njih još i cijepiti – kaže Sladjana.

Želite li joj pomoći, makar financijski ako nemate dom za pse, možete uplatiti na njezin račun HR6423400093212549643. Možete je i nazvati na 095/53-11-543 i saznati što joj treba.

<<mishku-slomili-zdjelicu-tukli-ga-po-glavi-i-ugurali-zicu-u-usta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije