Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavlja se

Rin-Tin-Tin u potrazi za boljim životom i novim domom

Rin-Tin-Tin
Foto: Privatni album
1/9
10.02.2016.
u 22:08

Rin-Tin-Tin ima samo deset mjeseci i već je naučio što znači loše živjeti. Bolesnog, dehidriranog i pothranjenog od vlasnika ga je preuzela zagrebačka Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo.

Vidjela mu se svaka kost, bio je gotovo bez dlake, a imao je i upalu očiju i ušiju. Mladog njemačkog ovčara ipak čekaju bolji dani. Nakon njege u domu volonterke, koja je zbog Rin-Tin-Tina iz stana iselila i svoje pse, već je vidljivo poboljšanje.

- Svaki dan kupali smo ga u medicinskom šamponu, a prima i antibiotike i vitamine. Sreća u ovoj priči je da je Tinček psihički jako dobro, voli se maziti i igrati, u samo nekoliko dana naučio je kako lijepo hodati na vodilici te sjesti - kaže Indigova volonterka.

Trenutno je Rin-Tin-Tin u domu tete čuvalice, kod koje je otkrio da se ipak najbolje spava na krevetu. No, kod nje ne može dugo ostati pa volonteri za njega traže novo rješenje, novi privremeni smještaj, a još bolje - novi dom. Jednako tako, mole pomoć i u pokrivanju troškova liječenja te posebne hrane koja treba Tinčeku. Ostale informacije možete dobiti na telefone 091/52-41-599 i 091/22-26-683 ili na Facebook stranici Indiga.

Komentara 1

MI
mirrro
10:56 11.02.2016.

ima tih zivotinja koliko hocete da umiru u mukama pored svojih gazda,,slucaj u sesvetskom kraljevcu u ulici bedema ljubavi na broj cini mi se ali nisam siguran da je 80E pesek zatvoren u kavezu od dasaka od jedan kvadratni metar i ljeti po suncu i kisi i po zimi samo kruzi i izgleda kao nijem,gazde ga nikad ne pustaju vanka,molim one koji se bave zastitom zivotinja da obidu i snime tu jadnu zivotinju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije