Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVODE AKCIJU

Rimca iznenadio iznos na računu nakon večere u britanskom restoranu

Sveta Nedelja: Izjave za medije nakon obilaska tvornice Rimac Automobili
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
13.08.2020.
u 13:04

Akcija vrijedi ponedjeljkom,utorkom i srijedom, danima kada je posjeta restoranima manja.

Mate Rimac ostao je ugodno iznenađen računom koji je dobio u jednom restoranu u Warwicku u  Velikoj Britaniji. Uspješni poduzetnik te osnivač i direktor tvrtke Rimac Automobili počastio se popularnim britanskim jelom ''fish and chips'' te je uz dodatke i salatu račun iznosio 49 funti.

No, Rimac nije platio cijeli iznos budući da britanska vlada provodi program ''Eat out to Help Out'' prema kojem potiče građane da jedu u restoranima te im subvencionira 50 posto računa, najviše do 10 funti po gostu, kako bi se pomoglo ugostiteljima. Akcija vrijedi ponedjeljkom, utorkom i srijedom, danima kada je posjet restoranima manji.

"Nisam imao pojma da britanska vlada plaća pola računa u restoranu. Kul", napisao je Rimac u objavi na Facebooku.

Komentara 64

DO
domagoj1492
14:09 13.08.2020.

450 kn za pomfi i pohanu ribu ! A nas jebete ko majmune po novinama kad neki Plate 1000 kn za divlju oboritu ribu od 2 kg. Ma marš u onu stvari glupi idioti.

JO
jorgen
14:25 13.08.2020.

Gospon poduzetnik, a i novinari Večernjeg, bi morali vladati elementarnim znanjem o gospodarstvu, pa ne bi pisali gluposti i blamirali se. Nije britanska vlada iz svojeg džepa subvencionirala ništa, sve dolazi iz a) proračuna koji pune porezni obveznici i b) kreditnih linija koje će vraćati potomci ovih generacija Britanaca.

WI
WIRRULINA
14:03 13.08.2020.

i kakav je to članak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije