Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBIMAC VRIJEDAN MILIJUNE

Rimac objavio snimku lude vožnje u Neveri, a zbog jednog poteza oduševio je apsolutno sve

Screenshot YouTube
17.11.2021.
u 21:59

Tada smo odlučili napraviti nešto zabavno. Nešto što većina kupaca Nevere ne bi napravila - ustvrdio je Mate Rimac.

Mate Rimac oduševio je još jednom mnogobrojne ljubitelje automobila. Ovog puta nije riječ o predstavljaju novog automobila, već je dva milijuna eura vrijednu Neveru provezao po šumskim puteljcima, ali i po gradilištu novog Rimac kampusa koji se trenutno gradi. 

- Kako što znate, radimo na svjetskom certifikatu. Napravili smo testiranje sudara za europsku homologaciju, a sad obavljamo posljednja testiranja za američko tržište - kazao je Rimac. 

 

S obzirom da za koji tjedan će auto biti dio tih testiranja, odlučili su se napraviti nešto što većina kupaca višemilijunski vrijednog automobila ne bi. 

- Radit ćemo stvari koje inače ne bi radio u Neveri. Ali kad ti život da limune, napravi limunadu. Tada smo odlučili napraviti nešto zabavno. Nešto što većina kupaca Nevere ne bi napravila - ustvrdio je Mate Rimac. 

Nakon lude vožnje koja je ostavila auto prljavim i punim lišća, čelni čovjek automobilskog diva sam je oprao auto što je dodatno oduševilo mnoge te su mnogi istaknuli kako je to dokaz njegove skromnosti. 

- Većina hiperautomobila: Kraljice garaže. Rimac: Idemo u blato.....vree - smatra jedan od gledatelja. 

- Mislim da će se ovo dogoditi opet - u filmu! Nadam se - stoji u jednom od komentara

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Apsalar
Apsalar
22:57 17.11.2021.

Nice touch s lišćem

ZA
za87nik
04:54 18.11.2021.

Bravo ponos naše države i samo naprid nek zavidni samo plaču!!!

ZZ
Zvir Zvirek
22:19 17.11.2021.

Noro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije