Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Weekend media festival
Povratak na članak

Rimac: Mnogi mladi stručnjaci traže kvalitetniju edukaciju online. Treba im osigurati više prakse

Hrvatskoj je za digitalnu transformaciju potrebno oko 200 tisuća ICT stručnjaka, a trenutno naše tržište rada raspolaže s njih 50 tisuća.

Komentari 9

KA
kajinx
20:14 23.09.2017.

Evo ih! Počeli su se skupljati luzeri, koji nisu ništa postigli u životu, sa negativnim komentarima. Ovi negativci, po pravilu, nikad nisu radili niti sada rade. Get a job! Bravo Mate, Hrvatska je za te!

VL
DI
Dido
14:37 23.09.2017.

Ucitelji i Profesori su za Starili i nisu primjenili obavezu a to je da je UVJET AKO IDES UKORAK SA VRIMENOM POTRIBNO JE CJELOZIVOTNO UCENJE. SADA SU ISTI TOTALNE NEZNALICE

VL
MI
milecar12
15:32 23.09.2017.

Rimče, imao bi ti stručnjaka da ih plaćaš ;)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.